Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

No Comments Share:

Επίσκεψη του τομέα γυναικών Ξάνθης του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας στον τουρκομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε

6/4/2013  Αθλητική εκδήλωση της ΤΕΞ, παρουσία φυσικά των Τούρκων υποπροξένων Οζτούρκ και Ατάκ και άλλων γνωστών τουρκόψυχων της Ξάνθης.

6/4/2013 Ξάνθη. Από το συλλαλητήριο που οργάνωσαν διάφοροι φορείς κατά της βίας. Το οξύμωρο βέβαια της φωτογραφίας είναι πως δείχνει τον πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ να κάνει  δηλώσεις στoν δημοσιογράφο του Rumeli TV Φεβζί Κουρτουλούς ο οποίος είναι ¨κάργα¨ ακροδεξιός ! Αλλά προφανώς επειδή είναι Τούρκος αυτό δεν ενοχλεί…

4/3/2013 . Επίσκεψη του πρόσφατα ιδρυθέντος συλλόγου μελισσοκόμων (ουσιαστικά ένας ακόμη τουρκοσύλλογος)  στον αλυτρωτικό Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Προύσας.

Από την ίδια μέρα, επίσκεψη στα γραφεία του κόμματος AKP, όπου και συναντήθηκαν με τον βουλευτή Προύσας που κατάγεται από την Ροδόπη  Χακάν Τσαβούσογλου.

7/4/2013  Τελετή χάτιμ στο τζαμί των Κιμμερίων με διοργάνωση από τον τουρκομουφτή Μέτε. Από την ίδια τελετή είναι και οι επόμενες φωτογραφίες.

 

¨Καλώς ήλθατε στην τελετή χάτιμ των μαθημάτων Κορανίου Κιμμερίων¨.

 

Φωτογραφία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ από αυτή την εκδήλωση. Ωραίο φόντο, δεν βρίσκετε ;

 

Στό κέντρο της εκδήλωσης φυσικά ο πρόξενος, ο Μέτε και ο Ζεϊμπέκ.

7/4/2013. Από την ίδια τελετή στα Κιμέρια δίπλα στον πρόξενο και αγκαζέ με τον Φαίκογλου ο αστέρας του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Σαλτούρος. Ντε φάκτο δηλαδή αναγνώριση του ψευδομουφτή Μέτε που ήταν εκεί, και ¨νομιμοποίηση¨ των φασιστικών τους απόψεων.

Previous Article

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

Next Article

ΜΑΤΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *