Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΡΙΑΛ ¨ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ¨

No Comments Share:

Βαριές κατηγορίες από τον Ερντογάν για το σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨

 

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετέχοντας στα εγκαίνια του αεροδρομίου Νίκη της Κιουτάχειας άσκησε κριτική στο σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨ λέγοντας : Ο Κανουνί πέρασε 30 χρόνια πάνω στο άλογο. Καταγγέλλω τους παραγωγούς και τους ιδιοκτήτες των καναλιών του σίριαλ αυτού¨.

Να μερικοί από τους τίτλους της ομιλίας του Ερντογάν : 

Το μάτι μας δεν είναι στα εδάφη καμιάς χώρας. Εμείς επιθυμούμε την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα, ασφάλεια και γαλήνη για την χώρα μας. Εμείς πάντα υποστηρίζουμε την μέσω διαλόγου επίλυση των θεμάτων. Αλλά όταν υπάρχει κάποια απειλή για την χώρα μας δεν διστάζουμε να πάρουμε τα δέοντα μέτρα, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί και αδρανείς.

Εμείς φυσικά και λέμε το ¨Ειρήνη στην πατρίδα, ειρήνη στον κόσμο¨ όπως ο Γαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Αλλά αν εσύ ρίχνεις βόμβες στο Ακτσάκαλε και 5 πολίτες μας γίνονται μάρτυρες, δεν πρόκειται να μείνουμε σιωπηλοί, και είμαστε σε θέση να ανταποδώσουμε με αντίποινα.

Διότι αυτό δεν έκανε άλλωστε και ο Μουσταφά Κεμάλ όταν οι εχθροί ήρθαν στο Τσανάκκαλε. Εμείς το ¨Ειρήνη στην πατρίδα, ειρήνη στον κόσμο¨, ποτέ δεν το βλέπουμε ως μια παθητική στάση.

………….

Εκεί όπου πήγαν οι πρόγονοι μας πάνω στο άλογο πάμε κι εμείς, ενδιαφερόμαστε και εμείς για παντού, αλλά κάποιοι τα παρουσιάζουν αυτά σαν το σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨.

Εμείς τέτοιο πρόγονο δεν είχαμε. Εμείς τέτοιον Κανούνι δεν γνωρίσαμε. Εμείς δεν γνωρίσαμε τέτοιο σουλτάνο Σουλεϊμάν. Εκείνος πέρασε 30 χρόνια πάνω στο άλογο, και όχι στο παλάτι όπως φαίνεται στο σίριαλ.

Αυτό να το ξέρετε, πρέπει να το καταλάβουμε. Καταγγέλλω τους παραγωγούς και τους ιδιοκτήτες των καναλιών του σίριαλ αυτού, ενώπιον του τουρκικού έθνους. Και περιμένω αν δεν λάβουν υπόψη τις σχετικές προειδοποιήσεις μας, να ληφθούνε οι δέουσες δικαστικές αποφάσεις.

Δεν μπορεί να υπάρχει μια τέτοια νοοτροπία. Είναι ανάγκη να δοθεί από το έθνος μια εντός του νόμου απάντηση για αυτόν τον εμπαιγμό των αξιών του έθνους. Εμείς πάμε οπουδήποτε βρίσκονται μάρτυρες μας, όπου βρίσκονται νεκροταφεία και αδέρφια μας που ζούνε, και ενδιαφερόμαστε για τα θέματα τους, και πάντα αυτό έκανε το άγιο έθνος μας. Σήμερα λοιπόν αυτό κάνουμε κι εμείς.

………………….

 Εφ. Χουριέτ 25/11/2012

Σχ : Δηλαδή ο Ερντογάν επικρίνει το σίριαλ που δείχνει τον σουλτάνο να ζει τρυφηλή ζωή, την ίδια ώρα που εμείς ανεχόμαστε από το ίδιο σίριαλ να μας αναφέρει ως ¨γκιαούρηδες¨….

Previous Article

25/11/2012 EOΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ–ΒΙΝΤΕΟ !!!

Next Article

5 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *