Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : Γιατί κάλεσε ο Μητσοτάκης τον Χαφτάρ στην Αθήνα;-Για να μας προκαλέσει !

0 σχόλια Share:

Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Χστην Ελλάδα μόνο για να μας προκαλέσει

Ο ΠρΔ Ερντογάν κατά την επιστροφή του από την Γερμανία στο αεροπλάνο απαντώντας σε ερωτήσεις είπε: “Η παρουσία της Τουρκίας στη Λιβύη αύξησε τις ελπίδες για ειρήνη . Βλέπουμε το τι είδους παιχνίδια παίζονται υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.” Ο Ερντογάν είπε επίσης ” Ο Μητσοτάκης γιατί κάλεσε τον Χαφταρ στην Ελλάδα; Μόνο για να προκαλέσει εμάς τον κάλεσε”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από το πρόγραμμα του στην Γερμανία, επιστρέφοντας στην Τουρκία έκανε δηλώσεις στο αεροπλάνο σε δημοσιογράφους.
Ο Ερντογάν αναφερόμενος στην σύνοδο της Λιβύης στο Βερολίνο χρησιμοποίησε τη φράση “Αν είμαστε ένα ισχυρό κράτος, υπάρχουν και πολλές προσδοκίες από ένα τέτοιο ισχυρό κράτος. Η Τουρκία είναι το κλειδί της ειρήνης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την πολιτική διαδικασία και στο πεδίο και στο τραπέζι”
……

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001201041154635-erdogan-micotakis-hafteri-yunanistana-sadece-bizi-tahrik-etmek-icin-cagirdi/?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_tr

20/1/2020

Σχ. : Ξεχάσαμε να τον ρωτήσουμε ποιον θα καλούμε στην Αθήνα…

Previous Article

Ερντογάν : ¨Δεν έχει υφαλοκρηπίδα η Κρήτη¨

Next Article

Ενθουσιάστηκαν κάποιοι και πάνε να δουν την ταινία ντυμένοι Οθωμανοί στρατιώτες – βίντεο !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *