Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ HERMES KAI ΑΛΛΟΙ…

0 σχόλια Share:

 

Πατέρας που θέλει να δώσει το νεφρό στον γιο του δηλώνει πως ¨Δεν έχω αυτή την στιγμή 27.000 λίρες να δώσω¨

Ο 12 ετών Χασάν Χουσεΐν Σασκίν που είναι το 2ο από τα 4 παιδιά του Αλή Οσμάν Σασκίν – κατοίκου Σεβάστειας, γεννήθηκε με νεφρική ανεπάρκεια και πέρασε 15 διαφορετικές εγχειρήσεις. Του αφαιρέθηκε το δεξί νεφρό και αυτή την στιγμή προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή με το αριστερό νεφρό που έχει χάσει την δυνατότητα λειτουργίας του κατά 78%.

Ελπίδα για το παιδί που κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το ανεπαρκές νεφρό του , έγινε ο πατέρας του που θέλει να του δώσει το δικό του. Τα δημόσια νοσοκομεία δεν συναίνεσαν να κάνουν την μεταμόσχευση επειδή την κρίνουν επικίνδυνη. Και επειδή η οικογένεια δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα χρήματα, η μεταμόσχευση δεν έγινε ακόμη.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ

Ο Αλή Οσμάν Σασκίν λέει πως σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση, ο γιός του θα παραμείνει εξαρτημένος από τις αιμοκαθάρσεις και προσθέτει:  ¨Το παιδί μου είναι εκ γενετής νεφροπαθής. Όταν γεννήθηκε είπαν πως  τα νεφρά του έχουν υπερνεφρίαση  και διαρροή.Σε 12 έτη κάναμε 15 εγχειρήσεις αλλά παρόλα αυτά δεν θεραπεύτηκε. Παρά τις 15 εγχειρήσεις που κάναμε, λειτουργούσε μόνο το μισό από το νεφρό του και από εκείνο αυτή την στιγμή λειτουργεί μόνο το 22%. Το δεξί του νεφρό κατέρρευσε πλήρως. Πέρσι του έκανα μεταμόσχευση ουρήθρας.  Αυτή την στιγμή για να βγάλουμε ακτίνες, θα υπάρξει υλική βοήθεια από την νομαρχία Σεβάστειας. Αλλά για αυτή την επέμβαση χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό. Επειδή πρόκειται για ιδιωτικό νοσοκομείο ζητάνε 27 χιλιάδες λίρες. Πρόκειται να του αφαιρέσουν το εναπομείναν αριστερό νεφρό και στην θέση του θα δώσω το δικό μου.  Επειδή είναι όμως ιδιωτικό ζητάν 27.000 λίρες. Αυτή την στιγμή εγώ δεν έχω την δυνατότητα να τα δώσω¨.

¨ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ¨

Ο Σασκίν λέει πως επειδή δεν του έμειναν χρήματα ακόμη και η πέραν της μεταμόσχευσης κανονική νοσηλεία, έμεινε στην μέση και συνεχίζει λέγοντας : ¨Για προηγούμενη εγχείρηση αναγκάστηκα να πάρω δάνειο και επειδή δεν μπόρεσα να το πληρώσω τώρα βρίσκομαι αντιμέτωπος με κατασχέσεις. Επειδή δεν έχω χρήματα η θεραπεία του παιδιού μου έμεινε στην μέση. Δεν μπόρεσα να πληρώσω για την αφαίρεση του σάπιου νεφρού. Δεν μπορώ να πληρώσω για την θεραπεία του. Περιμένω βοήθεια από τους φιλάνθρωπους και από τους ηγέτες συμπολίτες.  Πήγα στο πανεπιστήμιο Γκαζί στην Άγκυρα δεν το έκαναν, πήγα στο Τσεραχπασά πανεπιστήμιο, εκεί μου είπαν πως δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν το έκαναν επειδή πιστεύουν πως δεν θα μπορέσει το παιδί μου να σηκωθεί από το χειρουργικό κρεβάτι. Δεν κάνουν την επέμβαση επειδή φοβούνται πως θα τους μείνει στο χειρουργείο.  Και δεν μπορώ να πάω το παιδί στο ιδιωτικό επειδή δεν έχω χρήματα. Αυτή την στιγμή για 2 ακτίνες χρειάζονται 2.750 λίρες. Να είναι καλά η νομαρχία Σεβάστειας πληρώνει αυτά τα χρήματα. Για την συνέχιση όμως της θεραπείας και την μεταμόσχευση δεν έχω καθόλου χρήματα¨.

¨ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ¨

Ο 12 ετών Χασάν Χουσείν Σασκιν που ήδη έχει κάνει 15 εγχειρήσεις, λέει πως θέλει να γίνει καλά, να τρέχει και να παίζει όπως οι φίλοι του, αλλά δεν θέλει πια να κάνει επέμβαση και λέει : Έχω κάνει τόσες εγχειρήσεις πια που δυσκολεύομαι. Γι αυτό δεν θέλω να κάνω εγχείρηση. Στεναχωριέμαι και αυτό με στρεσάρει. Θέλω να πάω μαζί με τους φίλους μου στο σχολείο. Πηγαίνω στο σχολείο, αλλά λόγω των πόνων μου δεν μπορώ να εργαστώ στα μαθήματα. Ζητώ μια λύση χωρίς εγχείρηση¨.

Oğluna böbreğini vermek isteyen baba, Şuan da ise benim 27 bin lira parayı verme imkanım yok“

14/12/2018

Σχ: Την ίδια στιγμή η κυρία Εμινέ Ερντογάν κυκλοφορεί με τάντα HERMES που τιμάται μόλις (!!!)  49.995 ΔΟΛΑΡΙΑ ….

 

Μπορείτε (οι γνωρίζοντες τουρκικά)  να δείτε το σχετικο δημοσίευμα στην διεύθυνση 

https://www.toplumsal.com.tr/gundem/emine-erdoganin-tek-bir-cantasi-erdoganin-6-aylik-maasi-h23083.html

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ¨ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ¨ !

Next Article

YPG : 5 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ — ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

felis dapibus sed ultricies ut facilisis libero ipsum odio Sed fringilla Donec