Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μήνυμα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών: ¨Να δεχτεί η Ελλάδα 4 εκ. πρόσφυγες και θα την ενισχύσουμε οικονομικά¨!

0 σχόλια Share:

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ, πρότεινε η οικονομική στήριξη προς την Τουρκία να είναι ανάλογη με την μείωση των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη.

Την ώρα που η απάνθρωπη και επαίσχυντη μεταχείριση των αιτούντων άσυλο στα σύνορά τους μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου παραμένει στη μνήμη, η πρόταση αυτής της χώρας για παροχή οικονομικής βοήθειας σε σχέση με τον αριθμό των προσφύγων αποτελεί προϊόν μιας έντονα διαστρεβλωμένης και ανήθικης αντίληψης.
Μέχρι σήμερα η Τουρκία ξόδεψε 40 δισεκατομμύρια δολάρια για 4 εκ. αιτούντες άσυλο τους οποίους φιλοξενεί μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους.
Η ΕΕ από την άλλη πλευρά έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα μόνο 2,7 δις ευρώ από τα 6 που έχει δεσμεύσει για τους Σύριους στην Τουρκία. Παρόλα αυτά έχει εκταμιεύσει περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα για 100.000 αιτούντες άσυλο στη χώρα.
Η πρότασή μας είναι μόνιμη : Η Ελλάδα μπορεί να δεχτεί τους αιτούντες άσυλο που είναι στην Τουρκία. Η ΕΕ από την άλλη πλευρά θα μπορούσα να περάσω και την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα για τους αιτούντες άσυλο. Σύμφωνα με την αρχή της γειτονιάς εμείς θα υποστηρίξουμε οικονομικά την Ελλάδα.

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

http://www.mfa.gov.tr/sc_-19_-yunanistan-basbakaninin-ulkemize-iliskin-mektubu-hk-sc.en.mfa

3/4/2020

Σχ: Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό που προτείνει η Τουρκία, δηλαδή να δεχτούμε 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, είναι αυτό ακριβώς που προτείνουν διάφοροι άνθρωποδικαιωματάδες η αντιφάδες στην Ελλάδα…

Η Τουρκία είναι ο εχθρός μας και  ουσιαστικά προτείνει τη διάλυση μας ως χώρας.

Οι ελληνόφωνοι πολίτες λέτε τζάμπα τα λένε ;….

Previous Article

Απίστευτη πειρατεία από την Τουρκία : Κατέσχεσε τους αναπνευστήρες που πήγαιναν στην Ισπανία!

Next Article

Βίντεο- Αρμένιοι και Κούρδοι γιορτάζουν την νίκη κατά των Ναζί στο Βερολίνο χορεύοντας κότσαρι !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *