Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ !

1 Comment Share:

 

Tην αποφυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής 

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το ψήφισμα που πρότεινε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης υπέρ της αποφυλάκισης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Ανδριανούπολης και το οποίο μεταξύ άλλων ανέγραφε ότι συμφωνεί με τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης.   Λίγο νωρίτερα είχε καταθέσει ψήφισμα η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος», που δεν έγινε δεκτό από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και προκάλεσε την αντίδραση των συμβούλων της μειονότητας, οι οποίοι έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο ένα κείμενο με 10 υπογραφές΄ στο οποίο ανέγραφαν ότι δεν συμφωνούν με το ψήφισμα του “Σπάρτακου¨λέγοντας “δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το δημοτικό συμβούλιο πολιτική αρένα“ και δηλώνοντας απόντες.  Ωστόσο 3 μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “ Πολιτική Ανατροπή” της κας Λαφτσή απέστειλαν δικό τους ψήφισμα ζητώντας την αποφυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών αλλά διαφωνούσαν με το ψήφισμα που κατέθεσε η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» μάλιστα στη συζήτηση παρίστατο ένας δημοτικός σύμβουλος ο κ Χα σαν Χα σαν ο οποίος δήλωσε την συμπαράσταση του στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς αλλά αποχωρεί γιατί στοχοποιούνται από την παράταξη “Σπάρτακος “ οι υπόλοιποι 10 μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά κατατέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο 3 ψηφίσματα ενώ η αντιπολίτευση τόνισε ότι “άλλο η διπλωματία των κρατών κι άλλο η διπλωματία των πολιτών.”

Επίσης κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε και το ψήφισμα που καταδίκαζε την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής – Αμαλία Γαρυφαλλίδου

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/14298-tin-apofulakisi-ton-duo-ellinon-stratiotikon-zitise-to-dimotiko-symboulio-komotinis.html

24/5/2018

Σχ: Εντύπωση μας κάνει πως μέχρι τώρα ακόμη καμμία μειονοτική ιστοσελίδα, πλην του Αζινλίκτσα δεν έχει γράψει ΤΙΠΟΤΕ για αυτό το θέμα…

Εντυπωσιακό επίσης πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ σύμβουλοι του δήμου Κομοτηνής, απέφυγαν να πάρουν θέση. Και μετά μας λένε πως ¨Είμαστε Έλληνες, υπηρετήσαμε την θητεία μας κ.α. τετριμένα. Τώρα όμως που λίγο ζορίστηκαν, δεν μπόρεσαν ούτε καν αυτό το κείμενο να υπογράψουν !

Ειλικρινά δεν ντρέπονται;

Καλά είναι να γίνονται τέτοια, έτσι …to know as better !

Και φυσικά όλο αυτό το ¨ξεβράκωμα¨ έγινε χάρη στην δημοτική παράταξη ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ…

Previous Article

IΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΥΣΑΣ…

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. “…μας λένε πως ¨Είμαστε Έλληνες”

    Κανένας δεν είπε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι Έλληνες. Ποιοί Έλληνες; Είπαν ότι είναι Έλληνες Πολίτες. Άλλο όμως το “Έλληνας” και άλλο το “Έλληνας Πολίτης”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *