Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TOY TOΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ

0 σχόλια Share:

 

 

Ο πρόεδρος του DEB επισκέφτηκε το χωριό Μέγα Πιστό

Στις 23 Mαρτίου ο πρόεδρος του  DΕΒ Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε το χωριό Μέγα Πιστό της Κομοτηνής, έκανε την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τον κόσμο του χωριού και ακολούθως μπροστά στο τζαμί μίλησε στον κόσμο.

Tην ομιλία του ο Γενικός Πρόεδρος του DEB την άρχισε χαιρετίζοντας τον κόσμο και είπε: ¨Από την μέρα που με την συνθήκη της Λωζάννης αφεθήκαμε ως μειονότητα, τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης συνεχίζονται. Ακόμη και τα υπάρχοντα δικαιώματα  γίνεται προσπάθεια να μας αφαιρεθούν.  Σε θέματα όπως το κλείσιμο των συλλόγων με τον όρο ¨τουρκικός¨, στην παιδεία και στις μουφτείες δεν καταγράφηκε καμία απολύτως πρόοδος. Οικονομικά επιβεβαιώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ πως είμαστε η πιο φτωχή περιοχή της Ελλάδας και ακόμη και της Ευρώπης, για αυτό και ζητάμε την επείγουσα  λήψη μέτρων για οικονομική ανάπτυξη.  Μετά από την εκδημία του αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. Σαδικ Αχμέτ, οι άνθρωποι της μειονότητας στράφηκαν σε διάφορα κόμματα. Αλλά κανένα κόμμα δεν υπήρξε επαρκές για τα θέματα της μειονότητας . ¨ Ακολούθως ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς είπε πως υπέβαλλε μήνυση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου, λόγω της ρατσιστικής του φράσης ¨Ο πιο καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος¨ , που είπε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή.

Τέλος ο Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε τον κόσμο του Μεγάλου Πιστού για το θερμό ενδιαφέρον και για την στήριξη του στον αγώνα.

Κόμμα DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5561

24/3/2018

Σχ: Αλήθεια ο πρόεδρος του DEB τι δουλειά κάνει;

Κάνει καμία δουλειά ;

Πως βγάζει τα προς το ζειν;

Εννούμε δουλειά, πέραν της προφανούς πρακτόρευσης των τουρκικών συμφερόντων…

Previous Article

Ο ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΙΝΤΖΑΡ

Next Article

ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *