Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨157 μετανάστες που σώθηκαν από θάνατο μεταφέρθηκαν στον Τσεσμέ¨…

0 σχόλια Share:

157 μετανάστες που σώθηκαν από θάνατο μεταφέρθηκαν στον Τσεσμέ

………………..

Μηχανοκίνητο σκάφος που ξεκίνησε με 157 μετανάστες από την Σμύρνη για να πάει Ιταλία, ανατράπηκε κοντά στην Αμοργό της Ελλάδας. Οι μετανάστες διασώθηκαν από φορτηγό ξηρού φορτίου που περνούσε από την περιοχή και μεταφέρθηκαν στην περιοχή του Τσεσμέ. Συνελήφθησαν εννέα άτομα ως διακινητές.
Αναφέρεται πως μεγάλος αριθμός μεταναστών είχαν ανέβει σε μηχανοκίνητο σκάφος για να πάνε από τη Σμύρνη στην Ιταλία. Μετά από κάποιο διάστημα το σκάφος το οποίο βρισκόταν οι μετανάστες, λόγω του σφοδρού αέρα κοντά στη νήσο Αμοργό της Ελλάδας άρχισε να παίρνει νερά. Τότε οι μετανάστες κάλεσαν σε βοήθεια στοιχεία της Ελλάδας. Kαθώς όμως η έκκληση για βοήθεια έμεινε αναπάντητη από τα στοιχεία της Ελλάδας, αυτή τη φορά αναζήτησαν το τούρκικο λιμενικό. Μετά από την έκκληση τους αυτή το τούρκικο λιμενικό εντόπισε προς κοντά στο σκάφος τους βρισκόταν ένα πλοίο ξηρού φορτίου και το κατεύθυνε προς το σκάφος των μεταναστών. Οι 157 μετανάστες που οι περισσότεροι ήταν Αφγανοί, μεταφέρθηκαν αρχικά με το πλοίο Ξηρού φορτίου στα ανοιχτά του Τσεσμέ και αργότερα από εκεί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Τσεσμέ. Αστυνομικοί του Τσεσμέ συνέλαβαν 9 άτομα το οποίο φέρεται να οργάνωσαν την παράνομη κίνηση των μεταναστών προς το εξωτερικό. Οι ύποπτοι θα μεταφερθούν αύριο στο δικαστήριο.

……

Sondakika.com  10/9/2020

Σχ. Μπράβο στην Τουρκία που τους έσωσε ! Αν θέλουν να σώσουν κι άλλους έχουμε και στην Λέσβο μερικές χιλιάδες !  

Πάντως 157 παράνομοι μετανάστες να ανεβούν σε σκάφος και να μην καταλάβει τίποτε το τουρκικό λιμενικό είναι λίγο θολό…

Ή μίζα  πήραν ή εντολές…

Previous Article

Γενί Σαφάκ: Να δοθεί τελεσίγραφο στην Ελλάδα !

Next Article

Γερμανοί δημοσιογράφοι (;) αρνήθηκαν να παραδώσουν τις φωτογραφίες πολεμικών ελληνικών πλοίων που είχαν τραβήξει στο Καστελλόριζο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *