Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αβραμόπουλος : ¨Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία…¨

0 σχόλια Share:

Τουρκία, ΕΕ, Γερμανία και Γαλλία σχολίασαν σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος-Επίτροπος αρμόδιος για την μετανάστευση, ανέφερε πως κατά το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε ο αριθμός των ασυντακτων μεταναστών προς την Ελλάδα, πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να εμποδιστούν αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν από την Τουρκία προς τα  εκεί και είπε πως “Ιδιαίτερα την ώρα που συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις, για όλα αυτά που έκανε η Τουρκία, είμαστε ευγνώμονες. Είναι αναπόφευκτο οι αρχές της Τουρκίας συνεργαστούν με τις αρχές της Ελλάδας. Αυτό θα το εξετάσω αύριο μαζί με την Ελληνική κυβέρνηση.”

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου, ο αρμόδιος για τη μετανάστευση Επίτροπος Αβραμόπουλος, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ και ο πρέσβης της Γαλλίας της Άγκυρας στην Άγκυρα Τσαρλς Φριγιε ο οποίος εκπροσωπούσε τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας που ακύρωσε την επίσκεψή του στην Άγκυρα, λόγω της επίθεσης που έγινε σε αστυνομικούς στο Παρίσι, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Vilayetler Evi στο Γκιολμπασι, για να εξετάσουν το θέμα της μετανάστευσης.

Μιλώντας πριν από την συνάντηση ο Αβραμόπουλος είπε ότι η επίσκεψη των Γερμανών και Γάλλων αξιωματούχων στην Άγκυρα αποτελεί απόδειξη πως συνεχίζεται η συνεργασία με την Τουρκία για την διαχείριση του θέματος της  μετανάστευσης.
Ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως ” Εξ ονόματος της ΕΕ,  ευχαριστώ την Τουρκία για την φιλοξενία και την γενναιοδωρία της με την οποία υποδέχθηκε περίπου 4 εκατομμύρια Σύριους. 25.000 Σύριους από την Τουρκία τους εγκαταστήσαμε στην ΕΕ. Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ που προορίζονται για χρήση για τους πρόσφυγες στην Τουρκία. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε χέρι με χέρι με τις τουρκικές αρχές σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο εξετάζοντας τις δυσκολίες του μεταναστευτικού θέματος. Αυτό είναι το κοινό μας συμφέρον.
…..
Είτε το δεχόμαστε είτε όχι βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι άνθρωποι κινούνται.
……
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους με αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα να προσεγγίσουμε τις προκλήσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Αυτό είναι προς το κοινό συμφέρον όλων μας. Για την αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης, αποτελεί δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού με τους Τούρκους φίλους μας και επίσης να είμαστε δίπλα και να υποστηρίξουμε την Τουρκία στο ανθρωπιστική της αποστολή, που αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα.”.
…….
…….

https://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-ab-almanya-ve-fransa-ile-goc-sorununu-12491826/

3/10/2019

Σχ : Παρόμοιες πρέπει να ήταν και οι δηλώσεις που έκαναν οι ηγεμόνες των Βαλκανίων που ήταν φόρου υποτελείς στον σουλτάνο. “Πολυχρονεμένε, κυρίαρχε Ανατολής και Δύσης, ο Αλλάχ να σου δίνει χρόνια πολλά κ.τ.λ.

Είχε δεν είχε ο Ερντογάν, τους μάζεψε στην ποδιά του και τους κάνει ότι θέλει… Η Τουρκία είναι μία από τις πηγές του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Η Τουρκία βγάζει ένα κάρο χρήματα από αυτή την ιστορία. Και οι ηγέτες της Ευρώπης φτάνουν να την επαινούν δημόσια για αυτό και να της δίνουν και χρήματα…

Previous Article

Η Τουρκία αρχίζει στις 7/10 γεωτρήσεις στο οικόπεδο 7 της Κυπριακής Δημοκρατίας…

Next Article

Βίντεο-το τουρκικό στρατιωτικό όχημα ανατινάζεται και πέφτει στον γκρεμό…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *