Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Mοτοσικλετιστές της Αλεξανδρούπολης τίμησαν το 1821

No Comments Share:

Αλεξανδρούπολη: Εντυπωσιακή πορεία με μηχανές και κατάθεση στεφάνου από τους “Αγριάνες”

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σήμερα 25η Μαρτίου τα μέλη της Ένωσης Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης ” Οι Αγριάνες” πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή πορεία διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στο μνημείο της Δόμνας Βισβύζη όπου και πραγματοποίησαν κατάθεση στεφάνου τιμώντας τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

 

Δεκάδες μοτοσικλετιστές κρατώντας τις Ελληνικές σημαίες δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Φτάνοντας στην πλατεία του φάρου στην Αλεξανδρούπολη κατευθύνθηκαν πεζή στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη ανοίγοντας μία μεγάλη Ελληνική Σημαία. Εκεί τους ενώθηκαν με το συγκεντρωμένο πλήθος πολιτών που ήθελαν και αυτοί να τιμήσουν την σημερινή ημέρα και την μνήμη των αγωνιστών του 1821 με την παρουσία τους εκεί.

Όλη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση του Δ.Σ. των μοτοσικλετιστών με τις αστυνομικές αρχές που φρόντισαν για την ρύθμιση της κυκλοφορίας όπου αυτή χρειάστηκε.
Η άτυπη αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε ψάλλοντάς τον εθνικό ύμνο.

 

focustonevro.gr

Previous Article

Άβολο να είσαι δήμαρχος Ιάσμου

Next Article

Οι ¨μαριονέτες¨ της Τουρκίας καταγγέλλουν την Κυπριακή Δημοκρατία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *