Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αδριανουπολίτες κυνηγοί: ¨Αντί για γουρούνι, να βγούμε για κυνήγι Έλληνα¨…

No Comments Share:

¨Απειλή προς γείτονα¨ από τους Τούρκους κυνηγούς

Αδριανουπολίτες κυνηγοί : ¨Αντί για γουρούνι να  βγούμε για κυνήγι Έλληνα¨

¨Να μην κουραστεί ο στρατός μας, για την Ελλάδα αρκούμε εμείς¨

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ– Μετά από το περιστατικό στο οποίο ομάδα 10-12 ατόμων  με στρατιωτικές στολές από την πλευρά της Ελλάδας παρενόχλησαν με πυρά αστυνομικούς στον Έβρο, Αδριανουπολίτες κυνηγοί δήλωσαν πως ¨ Αντί για γουρούνια κυνηγάμε Έλληνες, εμείς ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί αρκούμε για την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κουραστεί ο στρατός μας¨.

Προχθές  γύρω στις 17:30 Γύρω στις 17:30 της 4/6/2020, εντός των αστικών συνόρων του συνοριακού φυλακίου Μπασγιουρτ, την ώρα που στοιχεία των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εκτελούσαν καθήκον περιπολίας και ενώ τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες από το πτώμα ενός μετανάστη που είχε κολλήσει στις ρίζες ενός δέντρου στην δική μας πλευρά των συνόρων, ομάδα 10-12 ατόμων με στρατιωτικό καμουφλάζ από την πλευρά της Ελλάδας, παρενόχλησαν με πυρά το σκάφος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας μας και τότε το προσωπικό μας, αμέσως πήραν θέση, πυροβόλησαν στον αέρα και το περιστατικό παρενόχλησης τερματίστηκε.

Αδριανουπολίτες κυνηγοί έτοιμοι για αγώνα

Ο Οζγκιούρ Σαγιατζιλάρ-πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Κυνηγιού και Σκοποβολής Αδριανούπολης – Κιρκπινάρ, δήλωσε πως η Ελλάδα με τα πυρά αυτά ξεπέρασε την θέση της και πρόσθεσε πως ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ενάντια στην Ελλάδα.

¨Ο στρατός μας να μην κουραστεί, αρκούμε εμείς για την Ελλάδα¨

Ο Σαγιατζιλάρ δήλωσε πως ¨Αν βγει εντολή επιστράτευσης για τους φίλους μας που έχουν άδεια κυνηγιού, εμείς αρκούμε. Εμείς αρκούμε για την Ελλάδα, εκατοντάδες φίλοι κυνηγοί από το πρωί μου τηλεφωνούνε. Αντί για γουρούνι, να βγούμε για κυνήγι Έλληνα. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα καθήκοντα που θα μας δώσει το κράτος μας¨.

https://www.haberler.com/turk-avcilardan-komsuya-goz-dagi-13295880-haberi/

6/6/2020

Σχ: Μετά από το ψέμα για τα πυρά κατά της βάρκας των Τούρκων, βγαίνει αυτή η είδηση για τους πρόθυμους ηλίθιους. Αυτά σε μια χώρα σαν την Τουρκία δεν είναι τυχαία, αλλά ένα μέρος σχεδίου δημιουργίας κλίματος και έντασης.

Previous Article

Κι εμείς επιδοτούμε ηλεκτροκίνητα σκούτερ και αυτοκίνητα…

Next Article

Μεγάλο πλεονέκτημα να μην είσαι Κούρδος στην Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *