Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ

0 σχόλια Share:

Aς τα βλέπουν αυτοί που λένε πως η μειονότητα τελείωσε

ciftci 1

Ας τα βλέπουν αυτοί που λένε πως στην Δυτική Θράκη ¨Η μειονότητα τελείωσε και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί ούτε και να κάνει συγκέντρωση¨ . Χιλιάδες αγρότες της μειονότητας σήμερα ξεχύθηκαν στους δρόμους της μειονότητας και σαν ένα σώμα κραύγασαν μπροστά στην Περιφέρεια πως ¨ΠΕΙΝΑΜΕ¨. Πραγματικά είναι ανησυχητικό πως δεν υπήρχε ούτε ένας πολιτικός της μειονότητας από αυτούς που εξελέγησαν με τον Άρη Γιανακίδη. Στον αγώνα αυτόν για επιβίωση των αγροτών, μετείχαν και παρείχαν την στήριξη τους οι πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ και Μουσταφά Μουσταφά και ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ. Αναφέρεται πως οι βουλευτές βρισκόταν στην Αθήνα.

………………..

Όσο και αν οι αγρότες επιδίωξαν να συναντηθούν με τον Γ.Γ. της περιφέρειας Άρη Γιαννακίδη, αυτό δεν έγινε δυνατό. ¨όταν οι υπάλληλοι ανέφεραν πως ο Άρης Γιαννακίδης δεν βρισκόταν στο γραφείο του, υπήρξε μια προσωρινή ταραχή, αλλά η ταραχή έληξε δίχως να εξελιχτεί περαιτέρω.

Στους χιλιάδες αγρότες που συγκεντρώθηκαν μπροστά στην περιφέρεια πολύ λίγοι ήταν οι Έλληνες αγρότες που παρείχαν την στήριξη τους. Από τα 2.000 άτομα τα 1.800 ήταν από την μειονότητα.

Στους συγκεντρωθέντες μπροστά στην περιφέρεια αγρότες μίλησε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης Εσάτ Χουσεΐν στα ελληνικά και στα τουρκικά.

Την στήριξη τους στην πορεία μετείχε ο σύλλογος Κτηνοτρόφων Ν. Ροδόπης και ο Συνεταιρισμός Μελισοκόμων Ροδόπης.

Οι αγρότες αρχίζοντας διαδήλωση από την Περιφέρεια, πέρασαν μπροστά από την δημαρχία και ακολούθως πήγαν στην νομαρχία Ροδόπης όπου επέδωσαν κείμενο στην νομαρχία Ροδόπης. Εκεί οι αγρότες φώναξαν διάφορα συνθήματα και διαλύθηκαν χωρίς επεισόδια.

ciftci 2

ciftci 3

 

ciftci 4

ciftci 5

 

ciftci 8

ciftci 9

ciftci 10

 

ciftci 11

Εφ. Μπιρλίκ 5/2/2014

Previous Article

ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ 16 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ…

Next Article

ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΛΕΕΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *