Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ YUNTÜRK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

0 σχόλια Share:

Επίσκεψη από τον YUNTÜRK στον Σύλλογο Δασκάλων

Επιτροπή του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ελλάδας (YUNTÜRK) με επικεφαλής τον πρόεδρο Φερρούχ Οζκάν επισκέφτηκε σήμερα φορείς της μειονότητας. Ο Οζκάν και η επιτροπή του επισκέφτηκαν την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, το κόμμα DEB, τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, την ΠΕΚΕΜ, τον Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης και αργότερα επισκέφτηκαν τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ στο γραφείο του.

Στην επίσκεψη του Φερρούχ Οζκάν στον Σύλλογο Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Σαμί Τοραμάν παρείχε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του συλλόγου και τα θέματα που αντιμετωπίζει η Τουρκική Μειονότητα στο πεδίο της εκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος του YUNTÜRK και ταυτόχρονα μέλος της Επιτροπής Βαλκανίων του Παγκόσμιου Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος του στην Ελλάδας Φερρούχ Οζκάν, στην ομιλία που έκανε εκεί ανέφερε πως ¨ Μετά και από το διοργανωθέν στην Κωνσταντινούπολη συνέδριο συνεχίζεται η βούληση για τον σχηματισμό μιας ισχυρής τουρκικής διασποράς και στην βάση των ληφθέντων αποφάσεων θα ιδρυθούνε σε πολλές χώρες και πόλεις αντιπροσωπείες.¨

Ο Οζκαν ανέφερε επίσης πως είναι έτοιμος να βοηθήσει στην επίλυση κάθε θέματος της Τουρκικής Μειονότητας.

Την επίσκεψη κατέγραψε το τηλεοπτικό κανάλι Rumeli TV.

Η ομάδα του συλλόγου YUNTÜRK αργότερα θα συνεχίσει τις συναντήσεις σε Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά και Ρόδο.

 25/9/2012 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ YUNTÜRK ΣΤΗΝ GTGB

Next Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΖΙΝΛΙΚΤΣΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *