Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ¨ΔΥΤΙΚΕΣ¨ ΒΛΕΨΕΙΣ

No Comments Share:

Στην Αδριανούπολη της Θράκης πια η ΥΤΒ

dtk

Το Συντονιστικό Γραφείο της Περιφέρειας Θράκης της Διεύθυνσης Τούρκων του εξωτερικού και Συγγενών Κοινοτήτων (YTB), ολοκλήρωσε τις εργασίες υποδομής και άρχισε να παράσχει τις υπηρεσίες της στην Αδριανούπολη.

Ανακοινώθηκε πως το συντομότερο δυνατό θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια. Ο συντονιστής του γραφείου αυτού Φατίχ Οτ ανέφερε πως το πρώτο περιφερειακό γραφείο της Διεύθυνσης άνοιξε στην Σμύρνη, και ότι με το άνοιγμα του δεύτερου γραφείου στην Αδριανούπολη τονίζεται το πόσο σημαντική είναι η Αδριανούπολη για την περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε ο Φατίχ Οτ το γραφείο αυτό θα εξυπηρετεί μια περιοχή που περιλαμβάνει Αδριανούπολη, 40 Εκκλησιές, Ραιδεστό και Τσανάκκαλε. Θα έρχεται σε επαφή με φοιτητές ομογενείς που σπουδάζουν σε αυτή την περιοχή και με συγγενείς κοινότητες , θα ενδυναμώνει τους δεσμούς μαζί τους, και θα συμβάλει στην συνεργασία με τις Μ.Κ.Ο.

Ο συντονιστής του γραφείου Φατίχ Οτ ανέφερε πως όλες οι δραστηριότητες με τους φοιτητές στην περιοχή αλλά και οι άλλες με τους ομογενείς και τις συγγενείς κοινότητες στο εξωτερικό, θα γίνονται σε συνεργασία με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τις Μ.Κ.Ο.

Η διεύθυνση του συντονιστικού Θράκης του YTB είναι συνοικία Τσαβούσμπέϊ, Λεωφόρος Χιουκουμέτ No: 19/A 22000 Κέντρο/Αδριανούπολη, τηλέφωνο 02849880242-43-44 και αριθμός φαξ 02842138201

2

Εφ. Χουντούτ 12/12/2013 

Σχ : Οι ¨φίλοι¨ μας οργανώνονται. Μετά από το άνοιγμα του γραφείου του υπουργείου Εξωτερικών στην Αδριανούπολη, ανοίγει ακόμη μια δομή με βλέψεις σαφώς προς τα δυτικά. Η υπηρεσία αυτή -όπως και η ΜΙΤ- να θυμίσουμε πως υπάγεται απευθείας στην πρωθυπουργία.

Το θέμα όμως, εάν μιλάμε π.χ. για την ελληνική Θράκη όπως πάντα δεν είναι το τι κάνουν αυτοί, αλλά εμείς.  

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Next Article

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *