Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ…

0 σχόλια Share:

H YTB φιλοξένησε Δυτικοθρακιώτες φοιτητές

1

Η Διεύθυνση Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων Τουρκίας (ΥΤΒ), στις 26/12/2014, στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδιού που οργάνωσε η Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ΤΕΞ) φιλοξένησε στην Άγκυρα Δυτικοθρακιώτες μαθητές λυκείου.

Ο πρόεδρος της ΤΕΞ Ραμαδάν Νιζάμ μιλώντας κατά το πρόγραμμα που οργανώθηκε στην Διεύθυνση, ενημέρωσε σχετικά με το εκπαιδευτικό ταξίδι πουν οργάνωσαν και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πρόγραμμα που οργανώθηκε στην Διεύθυνση. Ο Νιζάμ έθεσε τα εκπαιδευτικά προβλήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και ευχαρίστησε την Διεύθυνση για τις υποτροφίες στην Τουρκία.

Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος της ΥΤΒ κοσμήτορας Δρ. Κουντρέτ Μπουλμπούλ, ενημέρωσε σχετικά με την ΥΤΒ και αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για την Τουρκία και την  ΥΤΒ η εκπαίδευση της Δυτικής Θράκης και των Δυτικοθρακιωτών ομογενών.

Ο κοσμήτορας Δρ. Κουντρέτ Μπουλμπούλ έδωσε παραδείγματα των σχεδίων και δραστηριοτήτων που πραγματοποιούν και στηρίζουν και εξέφρασε την ικανοποίηση που αισθάνεται για την φιλοξενία των Δυτικοθρακιωτών μαθητών στην ΥΤΒ.

Στην συνέχεια το πρόγραμμα είχε τη παρουσίαση των υποτροφιών στην Τουρκία, ακολούθως απαντήθηκαν ερωτήσεις των μαθητών και έληξε με φαγητό και δώρα.

 Εφ. Τρακιανίν Σεσί   26/12/2014

Σχ: Παραθέτουμε σχετικά φωτογραφία από παλιότερη επίσκεψη της ΤΕΞ στον αρχιφασίστα Μπαχτσελί. Κατά τα άλλα ¨υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα¨…..

13

 

 

 

Previous Article

ENAΣ ΤΙΜΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΑΓΙΠ

Next Article

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΝΚΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *