Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ που νοιάζεται (…) για τους μουσουλμάνους της Θράκης…

No Comments Share:

Καλούμε τις ελληνικές αρχές να ανακαλέσουν αυτή την απόφαση που περιορίζει τους μαθητές που σπουδάζουν και τους  δασκάλους των  δημοτικών σχολείων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, στην εκτέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

Σχ. : Είναι η υπ’ αριθμ. πρωτ.: Φ.8.2/2.4/8354/17-09-2021 οδηγία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/Βάθμιας και Δ/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με την οποία καλούνται οι διευθυντές των μειονοτικών σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου και Ροδόπης για την πιστή και απαρέγκλιτη τήρηση του εγκεκριμένου ωρολογίου προγράμματος όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας χωρίς καμία παρέκκλιση, η οποία και ερμηνεύτηκε ότι αφορούσε και την λειτουργία του προγράμματος της Παρασκευής. Μέρας στην οποία οι πιστοί μουσουλμάνοι πάνε στο τζαμί.

 Η Άγκυρα επιχειρεί για πολλοστή φορά  να προβληθεί ως προστάτης των μουσουλμάνων της Θράκης… Για να καταλάβετε πόσο νοιάζεται η Άγκυρα για τους μουσουλμάνους να σας διηγηθούμε κάτι. Όταν πριν από 30 χρόνια είχαν γίνει κάποια επεισόδια και έσπασαν κάποια μαγαζιά μουσουλμάνων στην Θράκη, η Άγκυρα ποθούσε να υπάρξουν και κάποιοι νεκροί μουσουλμάνοι  για να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση ! Αυτό το έχει καταγράψει σε ομιλία του ο συγχωρεμένος ο Ονσούνογλου.

 

Previous Article

Ο Τατάρ επιχαίρει για την παρουσία του Ελπιδοφόρου στο τουρκόσπιτο…

Next Article

¨Η Αμερική πρέπει να πληρώσει το τίμημα για το Αφγανιστάν¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *