Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Στόχος να σταματήσει η χρηματοδότηση των τζαμιών από το εξωτερικό

No Comments Share:

Η Γερμανία κινείται για να κόψει τις εξωτερικές πηγές χρηματοδότησης των τζαμιών

Στη Γερμανία συνεχίζει να συζητείται η κατάσταση των τζαμιών. Αυτή τη φορά στην επικαιρότητα βρίσκεται το θέμα της χρηματοδότησης των τζαμιών από το εξωτερικό. Εντός της χώρας αυξάνεται η στήριξη σε ένα είδος φόρου για τα τζαμιά, που σχεδιάζει να νομοθετήσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, με σκοπό να σταματήσει τη χρηματοδότηση των τζαμιών από το εξωτερικό.
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Welt am Sonntag, η κυβέρνηση απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα είπε πως “αυτός είναι ένας πιθανός δρόμος”.
………..
το 2017 σε δηλώσεις που είχανε κάνει στο περιοδικό Spiegel δύο Γερμανοί υπουργοί είχαν αναφέρει πως είναι ανάγκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν “να μην μεταφέρει στη Γερμανία διαμέσου των τζαμιών επικίνδυνες ιδεολογίες”

Στη Γερμανία κάποια τζάμια τα έκλεισαν λόγω της διάδοσης ακραίων απόψεων.
……..

Almanya ‘anti-demokratik’ kaynakları kesmek için ‘cami vergisi’ getiriyor

Σχ: Η Γερμανία ως σοβαρή χώρα αποσκοπεί στο να κόψει τις πηγές χρηματοδότησης από το εξωτερικό. Χωρίς φυσικά να έχει το πρόβλημα ασφάλειας που έχουμε εμείς στη Θράκη. Εμείς θα κάνουμε τίποτα η πιστεύουμε πως όλα είναι ρόδινα με τις πηγές χρηματοδότησης πολλών τζαμιών εκεί;

Previous Article

Ο πρόεδρος του αλυτρωτικού συλλόγου BTTDD Nετσμεττίν Χουσείν μας προειδοποιεί…

Next Article

Ανατολίτικες πονηριές…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *