Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ

0 σχόλια Share:

Εφημερίδα Γκιουντέμ 7-5-2010  

Εκδικάστηκε η αγωγή της Νικοπούλου σε βάρος της ΜΙΛΛΕΤ

Εκδικάστηκε στην Ξάνθη η πρώτη από τις τρεις αγωγές συνολικού ύψους 3 εκ ευρώ, που έχει υποβάλει η δασκάλα του τουρκικού δημοτικού του Μεγάλου Δερείου Χαρά Νικοπούλου σε βάρος των εφημερίδων Γκιουντέμ, Μιλλέτ και Μπιρλίκ.

Η αγωγή που υπέβαλε σε βάρος της Μιλλέτ η Νικοπούλου εκδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης στις 6-5-2010. Στην διαδικασία, την υπεράσπιση της Μιλλέτ είχαν οι δικηγόροι Ιχσάν Καγιά και Ραίφ Ουστά. Δικηγόρος της Νικοπούλου ήταν ο αδερφός της Ευτύχιος Νικόπουλος. Στην εκδίκαση ακούστηκαν οι μάρτυρες και των δύο πλευρών. Εντύπωση προκάλεσε πως μαζί με μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου,  και γνωστοί της Χαράς Νικοπούλου συνολικά 20 άτομα ήρθαν στο δικαστήριο Ξάνθης. Κάποια από τα μέλη της ομάδας μετά την εκδίκαση, άνοιξαν μπροστά στο κτίριο του δικαστηρίου την ελληνική σημαία και την σημαία του συλλόγου. Η ομάδα φώναξε συνθήματα και έψαλλε τον εθνικό ύμνο. Στο μεταξύ  προκάλεσε εντύπωση πως κάποια από τα μέλη της ομάδας κορόιδευαν κάποιους μειονοτικούς δημοσιογράφους που θέλανε να πάρουν εικόνες.

Στο μεταξύ ήρθε και στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει την δίκη ο πρόεδρος του ¨Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης¨ Ταχήρ Κόντε.

Οι αγωγές που υπεβλήθησαν από την Νικοπούλου σε βάρος των εφημερίδων Γκιουντέμ και Μπιρλίκ θα εκδικαστούνε στην Κομοτηνή στις 2-6-2010.

Σχόλιο : Κάποιοι συνήθισαν την ατιμωρησία και τώρα πληρώνουν το τίμημα. Γειά σου ρε ντασκάλα !

 

 

Previous Article

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *