Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ¨ΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ¨

No Comments Share:

Εκδικάστηκαν οι δίκες των εφημερίδων Μιλλέτ και Γκιουντέμ

Στις 22 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή εκδικάστηκαν στο Εφετείο Θράκης, οι αγωγές ενός εκατομμυρίου ευρώ που έχει υποβάλλει σε κάθε μία από τις εφημερίδες Μιλλέτ και Γκιουντέμ η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου. Η σύνθεση του δικαστηρίου αποφάσισε να μελετήσει τον φάκελο της υπόθεσης και πλέον αναμένεται μόνο η ανακοίνωση της απόφασης.

Στην δίκη ως παρατηρητές παραβρέθηκαν από την Ευρώπη ο πρόεδρος του FUEN Χανς Χάινριχ Χάνσεν, το μέλος του Δ.Σ του MIDAS Μπόγιαν Μπρεζιγκαρ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Χαλίτ Χαμπίπογλου, ενώ μεταξύ αυτών που ήρθαν να δούνε την δίκη ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ ως επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζη και η Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Ο βουλευτής των ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ ήρθε από την Αθήνα και μετείχε στην δίκη.

Εφ. Μπιρλίκ 22/3/2013

Σχ : Πραγματικά είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον του Τέρενς Κουίκ. Ο άνθρωπος ήρθε και την προηγούμενη εβδομάδα για το συλλαλητήριο κατά του χρυσού, και χτες για την δίκη της Χαράς.  ΜΟΝΟ αυτός ήταν παρών από τους βουλευτές της Ελλάδας. Μπράβο του !

Και από την άλλη…παλιότερα είχαμε και ελληνόφωνους πολιτευτές που μετείχαν  σε συγκέντρωση ΚΑΤΑ της Χαράς στο Μεγάλο Δέρειο….

Previous Article

Ο ΑΝΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΙΕΤ !

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΥΣΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *