Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΖΕΪΜΠΕΚ

No Comments Share:

Ο νέος στόχος της Χρυσής Αυγής : Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Ο βουλευτής 1ης Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος, υπέβαλε επερώτηση σχετικά με τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση αναφέρεται πως σε άρθρο της ιστοσελίδας “Pomaknews” με την υπογραφή του Σεμπαετίν Καραχότζα, καταγράφεται πως στον νομό Ξάνθης κατά την Παρασκευή πριν από τις εκλογές της 17/6, την ώρα ου ο κόσμος έβγαινε από τα τζαμιά, διανέμονταν από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτάται το υπουργείο αν είναι ενήμερο για αυτό, όπως και για το τι προτίθεται να κάνει σχετικά.

Στην ερώτηση τονίζεται πως εάν ευσταθούν αυτοί οι ισχυρισμοί, προβλέπεται πως μπορεί ακόμη και να ξαναγίνουν εκλογές στην περιοχή αυτή.

Όπως είναι γνωστό ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και παλιότερα είχε γίνει στόχος του ακροδεξιού βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, και είχε υπάρξει μεταξύ τους μια μικρής έκτασης φιλονικία.

Batiktrakya  27/3/2013

Σχ : Το πρόβλημα εν προκειμένω φυσικά και δεν είναι η Χρυσή Αυγή που αναδεικνύει το θέμα. Το πρόβλημα είναι τα κόμματα που επί δεκαετίες ανέχονται τα καμώματα του τουρκικού προξενείου χάριν των ψήφων. Η εν λόγω σωστότατη επερώτηση είναι η εξής :

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ:

1) ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

2) ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Προώθηση ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ σε μουσουλμανικά τεμένη της Θράκης κατά τις εκλογές του Ιουνίου»

Σύμφωνα με καταγγελία του έγκριτου Πομάκου δημοσιογράφου Σεμπαϊδήν Καραχότζα στο ιστολόγιό του “POMAKNEWS”, κατά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου έγινε συστηματική και οργανωμένη χειραγώγηση με μοίρασμα ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στα τζαμιά της Θράκης. Κατά τη συνήθη πρακτική που ακολουθείται σε προεκλογική περίοδο το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής προτείνει κάποιον από τη μειονότητα ως υποψήφιο βουλευτή. Ωστόσο, στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση δεν προτάθηκε απλώς ένας υποψήφιος. Την τελευταία Παρασκευή πριν την Κυριακή των εκλογών σχεδόν σε όλα τα τζαμιά της Ξάνθης μετά την προσευχή μοιράζονταν στους πιστούς ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, για το γεγονός υπήρξε δημόσια τηλεοπτική παραδοχή από τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την περίπτωση προβλέπεται ακόμη και επανάληψη των εκλογών σε τοπικό επίπεδο. Πέραν τούτου, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο χώροι λατρείας να μετατρέπονται σε χώρους πολιτικού αγώνα.

Ενόψει των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Αληθεύουν τα καταγγελλόμενα;

2) Αν ναι, πως προτίθεται να αντιδράσει; Θα αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους;

Αθήνα, 08−03−2013

Ο ερωτών Βουλευτής

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ

Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Previous Article

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΡΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Next Article

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *