Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ DEB ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

No Comments Share:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

148233213261173

Το κόμμα DEB και το ελληνικό παρατηρητήριο συμφωνιών του Ελσίνκι, υπέβαλλαν μήνυση σχετικά με τα γεγονότα τα σχετικά με την έφοδο βουλευτών και συμπαθούντων της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση της 12/10 που έγινε στην Αθήνα και είχε θέμα ¨Εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και προτάσεις των διεθνών οργανισμών¨.

Η μήνυση του DEB και του ελληνικού παρατηρητήριου συμφωνιών του Ελσίνκι, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην εκδήλωση της 12ης Δεκεμβρίου,  υποβλήθηκε στις 21/12/2016 στην εισαγγελία ρατσιστικών αδικημάτων Αθήνας. Στην μήνυση αναφέρεται πως ενώ συνεχιζόταν η εκδήλωση, μια ομάδα με επικεφαλής βουλευτές της Χρυσή Αυγής , εισήλθαν στην αίθουσα και εκτόξευσαν βρισιές , προσβολές και απειλές κατά των παρευρισκομένων, έκαναν δηλώσεις που εμπεριείχαν ρατσισμό και μίσος και απείλησαν με θάνατο τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Στην μήνυση υπογραμμίζεται πως πριν από την εκδήλωση είχε ζητηθεί γραπτώς από την αστυνομία να ληφθούνε μέτρα ασφαλείας, αλλά παρά το ότι η αστυνομία είχε απαντήσει θετικά, δεν ελήφθη κανένα μέτρο ασφαλείας και στην αίθουσα δεν υπήρχε αστυνομικός. Μαζί με την μήνυση που υποβλήθηκε στην εισαγγελία ρατσιστικών αδικημάτων της Αθήνας, παραδόθηκαν ειδήσεις και βίντεο σχετικά με την εκδήλωση. Το κόμμα DEB και το παρατηρητήριο ζήτησαν από την εισαγγελία να διατάξει ποινική δίωξη.

ΚΟΜΜΑ DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4866

21/12/2016

Previous Article

ΑΡΩΜΑ…ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΑΝΤ ΝΤΙΝΚ

Next Article

ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜAΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *