Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

1 Comment Share:

H Συμβουλευτική επιτροπή κατήγγειλε την έφοδο της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση

148215706095568

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, κατήγγειλε την έφοδο που έκανε στις 12/12 ημέρα Δευτέρα ,το ρατσιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, στην εκδήλωση που είχε οργανωθεί στην Αθήνα από το κόμμα DEB και από το ελληνικό παρατηρητήριο συμφωνιών του Ελσίνκι και η οποία εξέταζε το θέμα των εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση της Συμβουλευτικής Επιτροπής, το περιστατικό της εφόδου στην εκδήλωση που οργάνωσαν οι δύο αυτοί φορείς και είχε ως θέμα ¨Εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι προτάσεις των Διεθνών οργανώσεων¨, χαρακτηρίζεται ως μια συμπεριφορά ¨απαράδεκτη¨.

Η ανακοίνωση της Συμβουλευτικής Επιτροπής έχει ως εξής : ¨Επ΄ευκαιρία της 10ης Δεκεμβρίου-Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , το κόμμα DEB και το ελληνικό παρατηρητήριο συμφωνιών του Ελσίνκι, διοργάνωσαν στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα εκδήλωση με τίτλο ¨Εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι προτάσεις των Διεθνών οργανώσεων¨. Ενώ συνεχιζόταν η εκδήλωση, 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με μια ομάδα σωβινιστών έκαναν έφοδο στην αίθουσα και εξαπέλυσαν απειλές και φρικτές προσβολές κατά του DEB και ως εκ τούτου κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση η ρατσιστική αυτή ομάδα επέδειξε μια απαράδεκτη και φρικτή συμπεριφορά καθώς αφού επέδραμαν με αγροίκο τρόπο, απείλησαν με θάνατο τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, προσέβαλαν έβρισαν και απείλησαν τα στελέχη του κόμματος, τους διοργανωτές και τους μετέχοντες στην εκδήλωση, ενώ προσέβαλαν με ανείπωτες κουβέντες την τουρκομουσουλμανική μειονότητα δυτικής Θράκης και την ταυτότητα μας. Είναι άκρως θλιβερό το γεγονός ότι παρά την προτεραία ενημέρωση των δυνάμεων ασφαλείας και το ότι τους επισημάνθηκε πως θα πρέπει να πάρουν τα δέοντα μέτρα ασφαλείας, έγινε η έφοδος στο συνέδριο, απειλήθηκε ο Γενικός Πρόεδρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος και   υπέστησαν απειλές οι μετέχοντες στην εκδήλωση. Τα μυαλά τα οποία με συνθήματα όπως ¨Στην χώρα αυτή δεν υπάρχουν Τούρκοι¨ και ¨Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη¨ βιώνουν μια μεγάλη αντίθεση στον εσωτερικό τους κόσμο, στερούνται ιστορίας και γνώσεων, ενώ ζημίωσαν την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες της Ελλάδας.

Ως Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας, καταγγέλλουμε έντονα την φρικτή αυτή επίθεση που επέφερε χτύπημα στο περιβάλλον δημοκρατικού διαλόγου στην χώρα μας¨.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/2412

19/12/2016

Previous Article

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Next Article

Η ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ -32 !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *