Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ !

0 σχόλια Share:

H Χρυσή Αυγή στην Γλαύκη !…

146178104279332

Ανακοινώθηκε πως αυτήν τη στιγμή (27/4/2016 και ώρα 20:55) επιτροπή της Χρυσής Αυγής μετέχει σε εκδήλωση που οργανώνεται στην Γλαύκη

Επιτροπή του  χαρακτηριζόμενου ως ρατσιστικού και φιλοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον βουλευτή Ιωάννη Λαγό μετέβη στο χωριό Γλαύκη του ορεινού όγκου της Ξάνθης. Πριν από την επίσκεψη του κόμματος λήφθησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος αναφέρεται πως ¨Το κόμμα της Χρυσής Αυγής κάνοντας κάνοντας κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία, επισκέφτηκε το χωριό για να στηρίξει τους Έλληνες Πομάκους¨.

Στο χωριό Γλαύκη εκδήλωση ¨Οι Έλληνες Πομάκοι λένε όχι στην τουρκική προπαγάνδα¨.

Στην είδηση αναφέρεται πως την Τετάρτη 27 Απριλίου παρά όλα τα εμπόδια πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο ¨Οι Έλληνες Πομάκοι λένε όχι στην τουρκική προπαγάνδα¨ και προστίθεται πως ¨Οι Έλληνες Πομάκοι στο χωριό στήριξαν την Χρυσή Αυγή¨.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες από την Γλαύκη, η αστυνομία πριν από την εκδήλωση της Χρυσής αυγής στο χωριό, είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και γινόταν έλεγχος ταυτοτήτων στα είσοδο-εξόδου του χωριού.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός τις περασμένες μέρες σε ομιλία του στην βουλή, είχε δηλώσει πως θα πάει στην Γλαύκη και θα μετάσχει εκεί σε μια εκδήλωση. Αλλά η επίσκεψη αυτή έγινε πρόωρα.

1_24 2_16 3_15

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/1639

27/4/2016

Previous Article

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ…

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤΙΜ ΣΤΗΝ ΑΙΩΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *