Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

0 σχόλια Share:

Αν στην Ελλάδα φύγει η ¨Χρυσή Αυγή¨, έρχεται η ¨Εθνική Αυγή¨

altin safak 1

Η ¨Εθνική Αυγή¨ είναι έτοιμη στην Ελλάδα να πάρει ην θέση της ¨Χρυσής Αυγής¨. Εθνικιστικές ομάδες στην Αθήνα γιόρτασαν την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, που έφερε τις δύο χώρες στο χείλος του πολέμου, όταν τον Ιανουάριο του 1996 ένα πλοίο με τουρκική σημαία προσάραξε στις βραχονησίδες Ίμια και ξέσπασε διαφωνία μεταξύ των διασωστικών ομάδων.

Οι εορτασμοί τελέστηκαν κυρίως στην Αθήνα και στο επίκεντρο τους βρέθηκε το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής που επιδιώκει να σύρει την χώρα στις σκοτεινές μέρες.

Πολυπληθής εθνικιστική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από την Χρυσή Αυγή συγκεντρώθηκε στην Αθήνα μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών που ανήκει στον ελληνικό στρατό, στην πλατεία ¨μνημείου Ιμίων¨ που κατασκευάστηκε από τον νυν υπουργό Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλο όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων και φώναξαν διάφορα προσβλητικά για την Τουρκία συνθήματα.

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως από τώρα ήδη Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την ¨Εθνική Αυγή¨ για την περίπτωση που θα απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή.

Εφ. Μπιρλίκ 2/2/2014

Previous Article

ΣΚΙΤΣΟ

Next Article

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΕΛΟΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *