Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

No Comments Share:

Συνεχίζεται η κατασκευή του επί χρόνια συζητούμενου και ατελείωτου τζαμιού της Ελλάδας στο προάστιο Βοτανικός της Αθήνας, για το οποίο είχαν εκφράσει την αντίθεση τους οι ακραίοι εθνικιστές και η εκκλησία και η στόχευση είναι τον Μάιο να ολοκληρωθεί.

Το τζαμί απαρτίζεται από σιδηροκατασκευή και πάνελ, ενώ ο Πέτρος Σουρέτης-εκπρόσωπος της εταιρίας Ιντρακάτ που κατασκευάζει το τζαμί, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε πως στις αρχές του Μαΐου, θα έχει ολοκληρωθεί.

Το σχέδιο για την κατασκευή του τζαμιού εκτελείται από κονσόρτσιουμ των εταιριών “ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ” – “ΤΕΡΝΑ Α.Ε” – “J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε” –“INTRAKAT” και ο προϋπολογισμός του μαζί με τον ΦΠΑ είναι 887.000 ευρώ.

Το τζαμί είναι χτισμένο σε έκταση 17 στρεμμάτων, είναι 1000 τ.μ. , αποτελείται από πάνελ, έχει ισόγειο και πρώτο όροφο και έχει χωρητικότητα 350 ατόμων.

Το τμήμα του τζαμιού θα έχει χωρητικότητα 300 ατόμων για άντρες και 50 ατόμων για τις γυναίκες, πρόσθετα μέρη που θα χρησιμοποιούνται από άντρες και γυναίκες, αντρικές και γυναικείες τουαλέτες και από ένα γραφείο για τον ιμάμη και τον μουεζίνη.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12669-yilan-hkayesne-doenen-yunanstan-usulue-cam-nati-mayis-ayinda-son-bulacak.html

9/4/2017

Previous Article

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Next Article

ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ¨ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ¨ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *