Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ¨ !

No Comments Share:

Σαμί Καραμπουγιουκλού : Η γενοκτονία δεν είναι δουλειά των κομμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην εθνικιστική γραμμή !

Ο Σαμί Καραμπουγιουκλού που είναι ιδρυτικό μέλος του κόμματος ΔΗΜΑΡ και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης δήλωσε πως το θέμα της γενοκτονίας δεν είναι δουλειά των κομμάτων.

 Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης Σαμί Καραμπουγιουκλού σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την γενοκτονία δήλωσε τα εξής :

 ¨Το θέμα της γενοκτονίας δεν είναι δουλειά των πολιτικών, και καθόλου δουλειά των κομμάτων. Διότι τα κόμματα έχουν άλλη δουλειά. Αυτό είναι δουλειά των ιστορικών. Ξέρετε ότι η λέξη γενοκτονία εφαρμόστηκε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Χρησιμοποιήθηκε για την γενοκτονία των Ναζί σε βάρος των Εβραίων. Τα υπόλοιπα, όλες αυτές οι συζητήσεις ανήκουν στους ιστορικούς. Φυσικά ο καθένας μπορεί να το χαρακτηρίζει γενοκτονία. Αλλά είναι σημαντικό να λέμε πως αυτό δεν είναι δουλειά των πολιτικών και των κομμάτων αλλά των ιστορικών. Αυτή είναι η άποψη μου¨.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην εθνικιστική γραμμή !

Ο Σαμί Καραμπουγιουκλού ανέφερε πως ίδρυσαν την ΔΗΜΑΡ λόγω της μετακίνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην εθνικιστική γραμμή και δηλώνει : ¨ Υπό δύσκολες συνθήκες ιδρύθηκε η ΔΗΜΑΡ. Είδαμε πως δεν μπορούσαμε να γίνουμε ένα δημοκρατικό κόμμα και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε ιδιαίτερα προς την εθνικιστική γραμμή, και έτσι πήραμε το σακάκι μας και αποχωρήσαμε.

…………….

Εάν προσέξετε στα άλλα κόμματα δεν υπάρχει πρόγραμμα μειονότητας. Δείτε στην Ν.Δ. δεν υπάρχει, στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, και στο ΚΚΕ ούτως ή άλλως δεν υπήρχε. Κατά την περίοδο που ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε και με την συμβολή μου ένα πρόγραμμα μειονότητας αλλά ακόμη και εκείνο σήμερα το έχουν αφαιρέσει από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι δεν υπάρχει μειονοτική πολιτική !

………………….

Μια άλλη πρόταση μας ως ΔΗΜΑΡ είναι να παγώσουν εντελώς οι στρατιωτικές δαπάνες μέχρι να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση. Λέμε δηλαδή πως μέχρι να τελειώσει η κρίση να παγώσουμε εντελώς τις αγορές νέων όπλων και να παγώσουμε τις παραγγελίες όπλων που έχουμε δώσει. Εάν κατά μήκος της κρίσης σταματήσουμε τις αγορές των νέων όπλων, θα μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι κοινωνικές πολιτικές και διασφαλίζουμε έτσι την επιβίωση του κόσμου. Άλλωστε είδαμε ξεκάθαρα πως κατά τις αγορές όπλων τα χρήματα πήγαιναν στις τσέπες των υπουργών. Σημαντικό παράδειγμα υπήρξε η περίπτωση Τσοχατζόπουλου.

………………….

Μπορώ να πω πως βλέπω θερμά την ίδρυση στην Δυτική Θράκη της περιοχής Ειδικής Οικονομικής Ζώνης. Εάν τα κοινωνικά δικαιώματα και οι μισθοί είναι σαν την υπόλοιπη χώρα τότε λέω ΝΑΙ.

……………..

Περιοδικό Αζινλίκτσα 26-4-2012

 Σχόλιο : Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία καλεί την Τουρκία να αναγνωρίσει την Αρμενική Γενοκτονία. Και με αφορμή αυτήν την ανακοίνωση ο κύριος υποψήφιος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για εθνικισμό ! Η δε φρασεολογία του  είναι ακριβώς αυτή που χρησιμοποιεί η Τουρκία. Όσο για την πρόταση του για πάγωμα των εξοπλισμών τι να πω ; Ον έκαστος κατά διάνοιαν έχει….

Previous Article

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝ – ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΝ – ΠΑΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΤΩ ΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ -ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *