Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

No Comments Share:

Επίσκεψη από την ΤΕΞ στο κόμμα DEB

140153090289451

Στις 30/5/2014 ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης δικηγόρος Ραμαδάν Νιζάμ, μέλη του Δ.Σ. του ελεγκτικού συμβουλίου και του τομέα γυναικών του συλλόγου αυτού, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB.

O πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης δικηγόρος Ραμαδάν Νιζάμ, ανέφερε πως μετά από την ανάληψη καθηκόντων του σχεδίαζε επισκέψεις τις οποίες ανέβαλε λόγω εκλογών. Ο πρόεδρος εξέφρασε την σημασία που έχει η επιτυχία του DEB στις εκλογές, συνεχάρη για αυτό τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς και ευχήθηκε να έχουν και περαιτέρω επιτυχίες από τώρα και μετά.

deb

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε για την ευγενική επίσκεψη και για τα συχαρίκια. Υπογράμμισε την ιστορική αποστολή της Τ.Ε.Ξ. και μετά συνεχάρη και ευχήθηκε επιτυχίες στο νέο διοικητικό και ελεγκτικό συμβούλιο της. Στην συνάντηση συζητήθηκε η υπέρ της ΤΕΞ απόφαση του ΕΔΑΔ και η στάση της χώρας μας της Ελλάδας απέναντι σε αυτή την απόφαση. Συζητήθηκε το πώς σε αυτή την εποχή, αυτοί οι οποίοι μπλοκάρουν το δικαίωμα της μειονότητας να ιδρύει συλλόγους με την δική της ταυτότητα, δυσκολεύονται να αντιληφθούν τις ψήφους αντίδρασης της μειονότητας και αντί να την καταλάβουν συνεχίζουν να  δικάζουν.

Η συνάντηση έληξε με την λήψη ομαδικής φωτογράφησης.

Ιστοσελίδα του DEB 31/5/2014

Σχ : Για πείτε μου τώρα που είναι οι αντίστοιχοι σύλλογοι και οι φορείς εντός της μειονότητας που θα κραυγάσουν πως κάποιοι ΔΕΝ είναι Τούρκοι ;  Οι φορείς αυτοί υπάρχουν. Κανένας αρμόδιος να τους ¨αναδείξει¨ υπάρχει ; 

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *