Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ…

6 Comments Share:

Ξανθιώτη ειδικού συνεργάτη   22/3/2019

Θλιβερό !

Έγινε κι αυτό στην πολύπαθη Θράκη μας κι ειδικότερα στο νομό Ξάνθης. Υποψήφιος δήμαρχος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του δημάρχου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, επισκέφθηκε τον πράκτορα τουρκικών συμφερόντων και ψευδομουφτή Ξάνθης Μετέ!

Τ’ όνομά του Μανώλης Τσέπελης! Ηγείται συνδυασμού όπου, τελείως συμπτωματικά (;), οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι είναι στο ¨κλίμα¨ του προξενείου και του ψευδομουφτή Μετέ. Οι χριστιανοί συνυποψήφιοί του άραγε πώς αισθάνονται με την είδηση αυτή; Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Τσέπελη πως ο πολιτικός αμοραλισμός τιμωρείται στην κάλπη. Κι εφόσον έχει ήδη επιλέξει την τακτική ικεσιών και τεμενάδων στον ψευδομουφτή και το τουρκικό προξενείο, θα μας έχει απέναντί του.

Αιδώς κ. Τσέπελη…

 

Previous Article

Oμολόγησε τον Ιησού Χριστό Θεό αληθινό και δήλωσε ότι αρνείται την θρησκεία του Μωάμεθ…

Next Article

Άλμα προς τα πίσω στη Θράκη;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

6 Comments

 1. Φτου σου, ρε γαμώτο!
  Πάνω που ετοιμαζόμουν να στηρίξω με τις ψήφους μου την παράταξη του.
  Και πού να τρέχω τώρα Μαρτιάτικα για αλλαγή πολιτικής ταυτότητας;
  Ακόμα μερικές εκατοντάδες κουκιά στο καλάθι των αχρήστων.
  Αυτά είναι της πολιτικής τα μπερδέματα.

 2. Άνθρωπος παντελώς ακατάλληλος όπου κι αν δοκιμάστηκε… Έρποντας και γλύφοντας τους εκάστοτε δημάρχους έφτασε ως κι αντιδήμαρχος! Η πόλη με τα “χίλια χρώματα” κατάντησε έρμαιο τυχάρπαστων κι επικίνδυνων ανθρώπων…

 3. Το “γλειφτόπουλο” των προξενικών.
  Τώρα το πήρατε είδηση εσείς;
  Μήνες τώρα ο τοπικός τύπος κλέφτη κι απατεώνα τον ανεβάζει γλείφτη και θαμώνα στου Μέτε τον κατεβάζει.
  Εντελώς τυχαία συναντήθηκαν τα βλέμματα μας μια μέρα στην Ξάνθη από απόσταση κάποιων μέτρων και διέκρινα την επιθυμία του να ψελλίσει κάτι (με παραγνώρισε μάλλον). Θα ήταν τότε (απ’ ό,τι διάβαζα στον τύπο) που έψαχνε απεγνωσμένα για υποψηφίους συμβούλους του. Πολύ γρήγορα όμως μυρίστηκε τον υψηλό αιματοκρίτη στο αίμα μου και σαν να “πάγωσε” για λίγο, αμέσως άλλαξε κατεύθυνση και πήρε των ομματιών του.

  1. Ωχ, καημένε, κάτι μας είπες κι εσύ τώρα.
   Και οι άλλοι δηλαδή, Μητσοτακαίοι, ΣΥΡΙΖΑίοι και λοιποί τσανακογλείφτες σάμπως τί είναι κι αυτοί;
   Μπορεί να μην τους είδε κάποιος (μέχρι τώρα τουλάχιστον) να μπαίνουν από την μπροστινή είσοδο στο γραφείο του Μέτε, αυτοί όμως είναι τρισχειρότεροι από τον λεγάμενο και σε πληροφορώ πως τη δουλίτσα τους την κάνουν μια χαρά μπαινοβγαίνοντας από την πίσω πόρτα.

   1. Δύο ερωτήεις: Αν εκλεγεί ο συγκεκριμένος, πόσο απίθανο είναι να του ζητήσει συνάντηση ο Μετέ; Δεν είν’ η συνάντηση αυτή νομιμοποίηση του ψευδομουφτή; Δε διάβασα κάπου πως συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου ή τον ιερέα της Αρμενικής εκκλησίας

    1. Εντελώς πιθανή θα πρέπει να θεωρείται μια τέτοια συνάντηση (ή συναντήσεις) του λεγάμενου σε περίπτωση όχι μόνο εκλογής του, αλλά ακόμα κι αν καταφέρει να αποσπάσει ένα “καλό” ποσοστό ψήφων στις επικείμενες εκλογές.
     Σαφώς και θα είναι μια έμμεση (για να μην πω άμεση) αναγνώριση του πράκτορα Μέτε, κάτι που έχουν κάνει (ή συνεχίζουν να κάνουν) ήδη άλλοι αιρετοί και μη “άρχοντες” του τόπου.
     Δεν επικροτώ την κίνηση αυτή του Τσέπελη (τουναντίον) και αν δόθηκε τέτοια εντύπωση, ζητώ συγγνώμη.
     Ήθελα απλά να θυμίσω το γενικότερο πολιτικό “μπέρδεμα” που υπάρχει στη Θράκη και γενικότερα και να μην εστιάζουμε μόνο στη “δράση” συγκεκριμένων μόνο προσώπων.
     Το πρόβλημα δυστυχώς υπερβαίνει τον όποιον Τσέπελη και πρέπει να δούμε τί κρύβεται πίσω από το δέντρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *