Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TRT HABER : ¨Οι ακόλουθοι της ιστοσελίδας tourkikanea.gr είναι οι ακραίοι ρατσιστές και εθνικιστές της Ελλάδας¨

0 σχόλια Share:
Κείμενο του ιστολόγιου 13/9/2020
Πριν από μερικές μέρες σε ενημερωτική εκπομπή του κρατικού προπαγανδιστικού οργάνου της Τουρκίας TRT HABER είχε αφιέρωμα για την ιστοσελίδα μας !
Στο σχετικό βίντεο εμφανίζεται ο ανταποκριτής του TRT στην Θράκη Νετζάτ Αχμέτ να λέει μεταξύ άλλων τα εξής για την ιστοσελίδα μας:
Νετζατ Αχμέτ : Μας στοχοποίησε εμάς. Στοχοποίησε τους δύο εργαζόμενους του TRT, έναν στην Τουρκία και έναν εδώ. Αλλά αξίζει να αναφέρουμε το εξής. Το βράδυ εγώ μπήκα στα σχόλια. Και είδα σχόλια ακραία ρατσιστικά και εθνικιστικά. Οι ακόλουθοι δηλαδή αυτού του σάιτ, είναι οι ακραίοι ρατσιστές και εθνικιστές της Ελλάδας. Στα περίπου 500 με 600 σχόλια σχεδόν όλα ήταν με επικεφαλίδες του τύπου “να διώξουμε τους πράκτορες της Άγκυρας” και “να δείρουμε τους πράκτορες” . Στην πραγματικότητα πρέπει να δούμε το εξής. Πιστεύουμε πως αν δεν πρόκειται για μία ιστοσελίδα η οποία διαχειρίζεται από το κράτος και δεν είναι μία ιστοσελίδα που διαχειρίζεται το παρακράτος, τότε το κράτος εδώ είναι υποχρεωμένο να προστατεύσει και να διασφαλίσει την ασφάλεια σε αυτά τα στοχοποιηθέντα άτομα. Αν όμως όπως είπατε και εσείς έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν μπορεί να τις έχουν συνηθισμένοι άνθρωποι, τότε αυτό σημαίνει πως υπάρχουν και άλλα γεγονότα για τα οποία πρέπει να έχουμε υποψίες. Εμείς αυτό συνεχίζουμε να το παρακολουθούμε. Εξ όσων βλέπουμε ως τώρα, στοχοποιηθήκαμε και με στοχοποίηση από όλους τους Έλληνες εθνικιστές γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί μία πίεση και γίνεται μία προσπάθεια διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Την ώρα που στην Τουρκία υπάρχουν τόσοι Έλληνες δημοσιογράφοι και την ώρα που στην Ελλάδα ανταποκριτές για τουρκικές εφημερίδες είναι Ρωμιοί της Κωνσταντινούπολης που είναι και Έλληνες και Τούρκοι πολίτες, το να στοχοποιούνται συγκεκριμένα άτομα αυτά δηλαδή που προέρχονται από την τουρκική μειονότητα είναι κάτι το οποίο γεννά υποψίες. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.
……
Δημοσιογράφος από Άγκυρα : Ποιοι στηρίζουν αυτή την ιστοσελίδα;
Νετζάτ Αχμέτ : Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω μόνο για το παρακράτος. Δεν ξέρω αν είναι κάποιοι που εργάζονται ή όχι για το κράτος. Αλλά όπως είπατε και εσείς υπό κανονικές συνθήκες, για να μπορεί να έχει πληροφορίες για το διαβατήριο και την ταυτότητα των ατόμων, υποψιαζόμαστε πως διέρρευσε μέσα από το κράτος, είτε υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πρόδωσαν το κράτος. Βλέπουμε όμως πως εμείς όχι τώρα,  αλλά ακόμη από το 1998 εμείς με τον ιδιοκτήτη αυτής της ιστοσελίδας ήμασταν στα δικαστήρια. Τρία χρόνια τρέχαμε στα δικαστήρια. Μάλιστα στην αντιπολιτευόμενη εφημερίδα που έβγαζε στον Αντιφωνητή, πρωτοσέλιδα ακόμη από τότε δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες μας προσπαθούσε να μας στοχοποιήσει.
….
Αυτή η ιστοσελίδα έχει προβλήματα με αυτούς που αγαπάνε τη μητέρα πατρίδα, με αυτούς που προσπαθούν να δουλέψουν στη μητέρα πατρίδα και με αυτούς που δηλώνουν Τούρκοι. Αυτή η ιστοσελίδα με την αντίληψη πως δεν μπορούν να είναι Τούρκοι, προσπαθεί να καταδείξει όλους τους Τούρκους ως εχθρούς. Ενώ για αυτούς που δηλώνουν πως είναι μόνο μουσουλμάνοι, λέει πως “αυτοί είναι φίλοι μας”. Επίσης τους πολιτικούς λιποτάκτες που φεύγουν από την Τουρκία και έρχονται εδώ τους αποκαλεί “Τούρκοι φίλους μας”. Ε από αυτό πια ας καταλάβουν οι τηλεθεατές”
Ακολούθως παίρνει τον λόγο ο παρουσιαστής οποίος λέει τα εξής :
¨Ευχαριστούμε τον Νετζατ Αχμέτ και για μία ακόμη φορά μεταφέρουμε τις ευχές μας να προσέχεις τον εαυτό σου όπως και οι άλλοι συνάδελφοι. …. Μιλάμε για μία ιστοσελίδα η οποία παράγει ειδήσεις ενάντια στην Τουρκία. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι κάνει στοχοποίηση, αυτό είναι εντελώς ξεκάθαρο. Είναι μία ιστοσελίδα που ανήκει σε ακροδεξιούς. Ενώ δεν κρύβει την εχθρότητα της προς την Τουρκία. Κάποιες πληροφορίες τις παίρνει απευθείας από το ελληνικό κράτος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Και η πιο ξεκάθαρη ένδειξη για αυτό είναι ότι όχι απλώς είχε τις πληροφορίες, αλλά την ίδια τη φωτογραφία του διαβατηρίου. Ας συνεχίσουμε να δούμε ποιος είναι ο ιδρυτής αυτής της ιστοσελίδας και τι επιδιώκει να κάνει. Ιδρυτής της ιστοσελίδας είναι ο Κώστας Καραΐσκος. Εδώ αρχίζει το σκάνδαλο. Είναι καθηγητής μαθηματικών. Και το πιο εντυπωσιακό και ενδεχομένως επικίνδυνο είναι ότι είναι ένας καθηγητής που εργάζεται σε ένα λύκειο όπου υπάρχουν και Τούρκοι μαθητές. Φυσικά το θέμα της ασφάλειας εκείνων των παιδιών, είναι κάτι που πρέπει να ελεγχθεί πολύ στενά από το ελληνικό κράτος. Και σε αυτό το θέμα δεν πρέπει να υπάρξει καμία απολύτως παραχώρηση. Αυτός λοιπόν που τα λέει αυτά και αυτός που στοχοποιεί τους Τούρκους στην περιοχή εκεί, είναι ένας καθηγητής και στο μάθημα του υπάρχουν και Τούρκοι μαθητές. Αυτός είναι ηγέτης μιας ομάδας ακροδεξιών στην Κομοτηνή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το υπογραμμίσουμε. Δημοσίευσε πληροφορίες του ανταποκριτή του TRT Νετζάτ Αχμέτ. Στοχοποίησε τον ανταποκριτή του πρακτορείου Αnadolu. Δημοσίευσε πληροφορίες για εργαζόμενο στην Διεύθυνση αποδήμων Τούρκων. Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Είχε στοχοποιήσει ακόμη και τους χωρικούς στο χωριό Γλαύκη όπου είχε γίνει η άσκηση του Ελληνικού Στρατού. Αυτό το είχε κάνει η ίδια αυτή η ιστοσελίδα. Και είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα σπίτια της εκεί τουρκικής μειονότητας. Πρέπει και αυτό να το υπογραμμίσουμε. …..

 

Geçtiğimiz hafta Anadolu Ajansı ekibinin bilgilerini paylaşan Yunan ırkçı haber sitesi bu kez de TRT'yi hedef aldı. Irkçı site Yunanistan'da görev yapan TRT Haber muhabiri Necat Ahmet’in bilgilerini yayınladı.

Δημοσιεύτηκε από TRT Haber στις Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

 

Οι ομιλούντες στο παραπάνω βίντεο  ¨ξέχασαν¨ να μας απαντήσουν και οι δύο το γνωστό μας ερώτημα. Ως εργαζόμενοι στο κρατικό TRT εμείς ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι είναι υποχρεωμένοι να ¨μεταδίδουν αμέσως στην ΜΙΤ πληροφορίες που αποκτούν σχετικά με την εθνική ασφάλεια¨. Αυτοί δεν το κάνουν ;  Και αν το κάνουν αυτό πως λέγεται ; 

Και έχουμε και μία ακόμη απορία. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη και να μην έχει  καταλάβει το κρατικό TRT, ότι η ιστοσελίδα ΔΕΝ είναι δημιούργημα του Κώστα, αλλά του Κοσμά Καραΐσκου;  Είναι τόσο άχρηστοι ή απλά θέλουν να στοχοποιήσουν τον Κώστα λόγω της πολιτικής του δράσης ;

Πάντως το ότι ναζιστικό-προπαγανδιστικό όργανο του Ταγίπ έκανε τέτοιο αφιέρωμα για την ιστοσελίδα μας, φυσικά και αποτελεί τιμή για μας. Αν μας παίνευε θα ανησυχούσαμε…

Previous Article

Οι απαιτήσεις της Τουρκίας για να μειωθεί η ένταση….

Next Article

Ειρωνία από Τούρκο αρθρογράφο: ¨Όλοι είναι ανόητοι-Μόνον εκείνος είναι έξυπνος…¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *