Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΤΑΝ Η ΤΡΙΧΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΧΙΑ….

0 σχόλια Share:

Πάλι έγινε επίθεση στο τζαμί των Τοξοτών

Τα τελευταία χρόνια το τζαμί που βρίσκεται στους Τοξότες δέχθηκε επιθέσεις. Δύο φορές κάηκε και δύο φορές δέχθηκε επίθεση με πέτρες. Χτες το βράδυ άγνωστο άτομο ή άτομα πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στην αυλή και στα κεραμίδια του τζαμιού. Στην αρχή η είδηση που μας ήρθε ήταν πως το τζαμί στους Τοξότες πυρπολήθηκε. Αλλά μετά πηγαίνοντας προσωπικά στους Τοξότες είδαμε πως δεν επρόκειτο για πυρπόληση αλλά για επίθεση με πέτρες. Αναφέρεται πως η αστυνομία μετέβη επιτόπου και πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

 Την επίθεση κατήγγειλε ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε με γραπτή ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Σε μια ευαίσθητη περίοδο όπου υπάρχει η οικονομική και πολιτική κρίση, ανησυχία προκαλούνε οι απεχθείς επιθέσεις αυτού του είδους σε βάρος των θρησκευτικών μας χώρων.

Το κείμενο της καταγγελίας είναι ως εξής :

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στις 22 Μαΐου 2012 το βράδυ, άγνωστο άτομο ή άτομα με σκοτεινές ψυχές πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στο τζαμί των Τοξοτών. Ως αποτέλεσμα της άσχημης αυτής επίθεσης προκλήθηκαν ζημίες στο σπίτι του χώρου.

Σε μια ευαίσθητη περίοδο όπου υπάρχει η οικονομική και πολιτική κρίση, ανησυχία προκαλούνε οι απεχθείς επιθέσεις αυτού του είδους σε βάρος των θρησκευτικών μας χώρων.

Καταγγέλλω με έντονο τρόπο αυτούς που πραγματοποίησαν την επίθεση στο τζαμί των Τοξοτών, και εύχομαι να μην ξανασυμβούν ποτέ αυτού του είδους οι άσχημες επιθέσεις που χαλάνε την γαλήνη της κοινότητας¨.

 Αχμέτ Μέτε

Εφ. Μπιρλίκ 23-5-2012

Σχόλιο : ¨Στην αρχή η είδηση που μας ήρθε ήταν πως το τζαμί στους Τοξότες πυρπολήθηκε¨. Πολύ φερέγγυες οι πηγές της εφημερίδας !

Όσο για την ¨επίθεση¨  τι να πει κανείς ;  Τρομερή ! Ανελέητη ! Γρήγορα επιστράτευση ! Πέταξαν πέτρες…. Αλλά είπαμε αυτού του είδους τα περιστατικά οηθούν στην περιχαράκωση του ¨κοπαδιού¨. Έτσι ώστε να δημιουργείται η αίσθηση του ¨εμείς¨ απέναντι σε ¨αυτούς¨…

Previous Article

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 29η ΜΑΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *