Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΤΑ TOURKIKANEA.GR ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ¨ ΛΕΕΙ …

0 σχόλια Share:

Αλυσίδα μπορείτε να βάλετε στις πόρτες των μεστζίτ, αλλά ποτέ στις καρδιές που έχουν αφιερωθεί στην λατρεία και στον Αλλάχ

Παρεμποδίζονται οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης στην εκπλήρωση των θρησκευτικών τους καθηκόντων ! Οι πιέσεις αυξάνονται ! Η φωτογραφία και η είδηση αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου ! Η εικόνα αυτή εμφανίζεται στην Ελλάδα, την πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα. Δεν λένε άλλωστε πως ¨Οι μεγάλες χώρες ασχολούνται με μεγάλα πράματα , ενώ οι μικρές με μικρά και ασόβαρα¨;  Αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Την ώρα που οικονομικά η χώρα καθημερινά βουλιάζει και ο οικογένειες εξαθλιώνονται για να βγάλουν τα προς το ζην, κυβέρνηση και κρατικοί αξιωματούχοι ασχολούνται με την προσευχή !

Ομογενείς μας από την Δυτική Θράκη που ζούνε στην Αλεξάνδρεια της Θεσσαλονίκης, με την έναρξη του Ραμαζανιού, συγκεντρώνονται σε ένα σπίτι και όλοι μαζί κάνουν την προσευχή τους.

Τον Μάρτιο με το κλείσιμο από το ελληνικό κράτος του χώρου προσευχής που υπήρχε στο κτίριο του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ημαθίας, με την δικαιολογία πως δεν ήταν νόμιμος, επιβλήθηκε εμπόδιο στην εκπλήρωση των θρησκευτικών καθηκόντων των ομογενών μας που ζούνε εκεί. Οι ομογενείς μας όμως εκεί έδειξαν πως η κλειδαριά που μπήκε στην πόρτα του χώρου προσευχής  δεν μπορεί να μπει ποτέ στις καρδιές τους και με την έναρξη του Ραμαζανιού κάνουν την προσευχή τους συγκεντρωμένοι σε σπίτι.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΤΖΙΤ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ένα άλλο κλειδί από το ελληνικό κράτος μπήκε στον χώρο προσευχής που βρισκόταν υπό την στέγη του Μορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Μακεδονίας και Θράκης, είχε διαμορφωθεί εκεί από τους ίδιους με δικές τους δυνατότητες και έκαμναν εκεί τις προσευχές τους.

Στοχοποιεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εφαρμόζει κατά γράμμα

Από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τμήμα του ελληνικού ακροδεξιού ρατσιστικού τύπου που βρίσκεται ¨υπό την ομπρέλα και την προστασία¨ του υπουργού Αμύνης Πάνου Καμμένου και του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, αδιάκοπα και μεθοδευμένα στοχοποιεί φορείς, οργανώσεις και ηγέτες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα της μειονότητας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα εφαρμόζει κατά γράμμα.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ !

Το κυβερνόν κόμμα ΣΥΡΙΖΑ πέταξε στην αγκαλιά των ΑΝΕΛ-του κυβερνητικού του εταίρου, την τουρκο-μουσουλμανική μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη. Πράττοντας αυτό πρόδωσε τις ψήφους που πήρε από την μειονότητα. Οι Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ από Ροδόπη και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ από Ξάνθη που βρίσκονται στην βουλή, δεν βγάζουν φωνή για αυτά που συμβαίνουν. Όλα συμβαίνουν μπροστά στην μειονότητα, αλλά για κάποιο λόγο οι κυβερνητικοί βουλευτές κάνουν πως δεν βλέπουν. Προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα, ουσιαστικά απέχοντας. Καθώς όμως καθημερινά η μειονότητα υφίσταται πιέσεις, αποκαλύπτεται πως οι βουλευτές αυτοί δεν διαθέτουν δύναμη εκπροσώπησης στην βουλή, ενώ τα γεγονότα δείχνουν την ανεπάρκεια τους.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12867-mesctlern-kapilarina-zncr-vurablrsnz-ama-allaha-ve-badete-adanmi-goenuellere-asla.html

29/5/2017

Σχ: Προφανώς αφού επιλέγει να αναρτήσει την φωτογραφία με το λογότυπο μας,  εννοεί πως Αντιφωνητής και tourkikanea.gr  είναι αυτοί που στοχοποιούν κ.λ.π. Ναι είναι αλήθεια πως επιδιώκουμε να ¨στοχοποιούμε¨ τις παρανομίες που εντοπίζουμε να κάνουν οι πράκτορες των τουρκικών συμφερόντων. Και αυτό φυσικά δεν το κάνουμε τώρα επί αυτής της κυβέρνησης αλλά από πολύ παλιότερα. Απλά όντως (και είναι προς τιμήν αυτής της κυβέρνησης) , γίνονται αρκετά θετικά πράματα στην κατεύθυνση της νομιμότητας. Ναι έκλεισαν τα παράνομα νηπιαγωγεία και τα παράνομα μεστζίτ. Στην Τουρκία θα επέτρεπαν μήπως ποτέ την λειτουργία εκκλησίας χωρία άδεια από την Διεύθυνση Θρησκευμάτων ; 

Και αυτή την θετική αλλαγή  στην στάση της κεντρικής κυβέρνησης απέναντι στις δράσεις των Τούρκων πρακτόρων, φυσικά και πρέπει να την πιστώσουμε βασικά στους ΑΝΕΛ.  

Υπάρχουν βέβαια πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει το άκρως επικίνδυνο ¨τοπίο¨ στην ελληνική Θράκη.

Χρύσα ακούς ;  

Previous Article

O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ…

Next Article

ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΤΣΕΚ ΠΟΙΝΤ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *