Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ

No Comments Share:

ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: ¨ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ¨

Η εφημερίδα Αντιφωνητής και το πόρταλ ειδήσεων ¨Tourkika Nea¨ ανακοίνωσαν στους αναγνώστες τους το κλείσιμο του χώρου λατρείας που λειτουργούσε υπό την στέγη του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη, με την φράση ¨ Εἴμαστε λοιπόν πιά μέ σκόρ 3/3 μετά τήν Ἠμαθία, τό Διδυμότειχο καί τή Θεσσαλονίκη¨.Σχολιάζουν ως νίκη το κλείσιμο των χώρων λατρείας.

Σχεδόν γιορτή κάνουν  ο Αντιφωνητής και τα Tourkikanea ( γνωστοί για την εχθρότητα τους ενάντια σε Τουρκία και  τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης)  για το ότι ένας-ένας κλείνουν οι χώροι λατρείας, τους οποίους επανειλημμένα είχαν στοχοποιήσει, και όχι μόνο σε Θεσσαλονίκη αλλά και σε Αλεξάνδρεια και Διδυμότειχο. Σχολιάζουν ως νίκη το κλείσιμο των χώρων λατρείας.

Οι κύριοι αυτοί δεν μπορούν να αντιληφθούν κάτι, στις εφημερίδες και στις ιστοσελίδες τους κάθε φορά γράφουν πως ¨στην δυτική Θράκη υπάρχει ένα αρμονικό και δίχως διακρίσεις μοντέλο συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων¨. Τους ρωτάμε το εξής:

Δεν βλέπουν πως τα αντιδημοκρατικά και καταπιεστικά χτυπήματα που άρχισαν τον τελευταίο διάστημα (και εφαρμόζονται κατά γράμμα με την βοήθεια τους) κατά των διαφόρων μειονοτήτων που ζούνε στην Ελλάδα και στρέφονται κατά της ελευθερίας πίστης, καταπατούν τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα ;

Όταν σε κάθε περίπτωση προσβάλουν την Τουρκία και γίνονται  τελάληδες των ΠΚΚ, DHKP-C και άλλων παρόμοιων τρομοκρατικών οργανώσεων, τι κερδίζουν; Μήπως νομίζουν πως θα εξαφανίσουν την Τουρκία;

Εάν νομίζουν πως καίγοντας μαζί με κάποιους κύκλους το αυτοκίνητο μας, γράφοντας μάλιστα από πριν πως θα το κάψουν με την φράση ¨ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΒΕΝΖΙΝΗ¨, εάν νομίζουν πως με αυτά τα φασιστικά και ακροδεξιά εθνικιστικά αισθήματα, θα εκφοβίσουν τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, θα τους αφομοιώσουν, πως θα μας αποκόψουν από τα εδάφη που είναι δικά μας και μας ανήκουν και θα μας διώξουν, κάνουν λάθος.

Οι περιοχές αυτές είναι η πατρίδα μας και τα χώματα μας εδώ  και αιώνες, εμείς δεν ήρθαμε εδώ στις 14/5 (σημ. μεταφρ: είναι η ημερομηνία απελευθέρωσης της Κομοτηνής)  όπως εσείς. Ήμασταν και είμαστε εδώ!  Εσείς να ψάξετε για τον εαυτό σας μέρος!!!!

………………..

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13010-antfonts-ve-tourkka-nea-bayram-yapiyor-selankte-kuecuek-br-zafer.html

8/7/2017

Σχ: Προτείνουμε επειγόντως την ημερήσια λήψη του κάτωθι σκευάσματος…

Εάν τα συμπτώματα συνεχιστούν προτείνεται  να διπλασιαστεί η δόση…

Για όσουν ενδιαφέρονται να δούνε σε ποιό δημοσίευμα μας (όπως ψευδώς και συκοφαντικώς υποστηρίζει)  γράψαμε πως ¨θα κάψουμε το αυτοκίνητο του¨ (!!!) είναι το κάτωθι. Για να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα από αυτό το δημοσίευμα πρέπει είτε να είσαι κακόβουλος είτε να στερείσαι επαφής με την πραγματικότητα…

Αλήθεια ποιά είναι η δουλειά του αρθρογράφου της Μπιρλίκ ;

Πως επιβιώνει οικονομικά ;

ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΑΚΟΥΦΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !

 

 

 

Previous Article

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΣΤΖΙΤ

Next Article

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *