Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ…

0 σχόλια Share:

 

 

Ποινή κάθειρξης 7 ετών και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου

Ένοχοι για απάτη κατά του Δημοσίου κρίθηκαν από το Τριμελές Κακουργιοδικείο Ροδόπης, ο πρώην Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου και ο υπάλληλος του δήμου Τοπείρου Δημήτρης Καραλευθέρης.

Τους επιβλήθηκε δε ποινή κάθειρξης 7 ετών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 έτη και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Να σημειώσουμε πως η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως την εκδίκαση της έφεσης που άσκησαν οι καταδικασθέντες, ενώ επειδή είχαν καταβάλλει εγγύηση 4.000 ευρώ το δικαστήριο δεν επέβαλλε νέα εγγυοδοσία. Επισημαίνεται επίσης ότι η ποινή δεν είναι εξαγοράσιμη καθώς είναι κάθειρξη για κακούργημα.

Ο Δήμος Τοπείρου θα ζητήσει πίσω 96.000 ευρώ

Όπως μας πληροφόρησε ο δικηγόρος του Δήμου Τοπείρου κ. Στέργιος Γιαλάογλου και πολιτική αγωγή στη δίκη, ο δήμος Τοπείρου προτίθεται να διεκδικήσει με αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια το ποσό των 96.000 ευρώ που αφορά τις αποδοχές μαζί με τις προσαυξήσεις του εν λόγω υπαλλήλου για την περίοδο μεταξύ του Απρίλιου 2008 έως τις 31/1/2011. Είναι η περίοδος που ο υπάλληλος εξακολουθούσε να εργάζεται στον δήμο παρότι είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για υπεξαίρεση χρημάτων αφού ο κ. Χατζηευαγγέλου ως Δήμαρχος, δεν είχε υπογράψει τη διαπιστωτική πράξη προκειμένου να απολυθεί. Το Δικαστήριο μάλιστα δεν δέχτηκε την πρόταση δικαστικού να αφαιρεθεί το ποσό των αποδοχών που αντιστοιχούσε στην περίοδο που ο κ. Χατζηευαγγέλου είχε τεθεί σε αργία από τα καθήκοντα του δημάρχου,  με απόφαση του Γ. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης. Να σημειώσουμε ότι εκτός από το ποσό των 96.000 ευρώ υπάρχει και οφειλή προς το Ελληνικό Δημόσιο που ανέρχεται σε 64.000 ευρώ. Έτσι το συνολικό ποσό που στοιχειοθετεί τον κακουργηματικό χαρακτήρα του αδικήματος της απάτης κατά του Δημοσίου είναι στα 160.000 ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Χατζηευαγγέλου και ο κ. Καραλευθέρης είχαν κριθεί ένοχοι για παράβαση Καθήκοντος και ηθική αυτουργία αντίστοιχα και πρωτόδικα και στο Εφετείο το 2013 και τους επιβλήθηκε η ποινή 15 μηνών φυλάκιση με 3ετή αναστολή και στέρηση για 1 χρόνο των πολιτικών δικαιωμάτων.

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/12347-poini-katheriksis-7-eton-kai-apagorevsi-eksodou-apo-ti-xora-ston-proin-dimarxo-topeirou.html

24/2/2018

Σχ: Μπορεί κανείς να απαριθμήσει πόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος, χρηματισμό κτλ; Γιατί κάποιοι όταν μιλάνε για “εγκληματική συμμορία” εννοούν τη Χρυσή Αυγή!

Στην ουσία οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν σαν τα μικρόβια που απλώθηκαν σε όλη την χώρα και έφαγαν επί δεκαετίες ότι μπορούσαν. Με εξαιρέσεις βέβαια κάποιων αφελών που πίστευαν στην ιδεολογία (…)  της παράταξης τους ….

Previous Article

ΙΜΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ¨ΗΡΩΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ¨

Next Article

Γάλλος ειδικός: Είναι αδύνατη η τουρκική νίκη στο Άφριν

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *