Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΚΙΡΝΤΑΓ

No Comments Share:

Δυτικοθρακιώτες επιχειρηματίες μετείχαν σε συνέδριο που έγινε στο Τεκίρνταγ

145096822624367

Επιχειρηματίες από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία συναντήθηκαν στο Τεκίρνταγ.

Το συνέδριο με τίτλο ¨Ανάπτυξη εμπορίου στην Θράκη και συνάντηση επιχειρηματιών ¨ που οργανώθηκε από το Πρακτορείο Ανάπτυξης Θράκης, έγινε στο ξενοδοχείο Ραμάντα του Τεκίρνταγ στις 24 Δεκεμβρίου. Στο συνέδριο μετείχαν επιχειρηματίες από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία.

Στην εκδήλωση αυτή μετείχε και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ενώ εκτός από Δυτική Θράκη, μετείχαν επίσης επιχειρηματίες από Ρόδο και Κω. Οι επιχειρηματίες που μετείχαν  στο συνέδριο είχαν διμερείς συνομιλίες με τους συναδέλφους τους από Τουρκία και εξέτασαν τις δυνατότητες συνεργασίας τους.

12421325_10154058424249341_1486073881_n

Ο Μαχμούτ Σαχίν-Γενικός Γραμματέας του Πρακτορείου Ανάπτυξης Θράκης, δήλωσε πως ¨Ως Πρακτορείο Ανάπτυξης Θράκης με την συνεργασία των εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων της περιοχής μας συνεχίζουμε τις εργασίες μας, με σκοπό την ανάπτυξη των εμπορικών δυνατοτήτων με Βουλγαρία και Ελλάδα.  Αυτό το συνέδριο είναι μια από αυτές τις εργασίες μας. Με αφορμή αυτό το συνέδριο, ελπίζουμε η πολιτιστική ενότητα ανάμεσα στην περιοχή της Θράκης με τους Δυτικοθρακιώτες επιχειρηματίες από Ελλάδα και με τους τουρκικής καταγωγής επιχειρηματίες από Βουλγαρία, να ολοκληρωθεί οικονομικά και εμπορικά.  Διακρίνεται πως οι επιχειρηματίες που μετείχαν από Βουλγαρία και Ελλάδα, δραστηριοποιούνται κυρίως σε τομείς όπως τρόφιμα, γεωργία, κτηνοτροφία, κλωστοϋφαντουργία, μεταφορές και κατασκευές¨.
tika

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1153

24/12/2015

Σχ : Να σημειώσουμε για όποιον δεν αντελήφθη πως η διοργάνωση αυτή του συνεδρίου ήταν κρατική κίνηση. Διακρίνεται άλλωστε και από τα σήματα της τελευταίας φωτογραφίας….

Πρωθυπουργία, υπουργείο Οικονομικών,  ΤΙΚΑ….

Previous Article

ΝΟΜΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Next Article

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *