Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Και έτσι γίνεται ο εκτουρκισμός των μουσουλμάνων…

0 σχόλια Share:

 

Στα πλαίσια του σχεδίου ¨Γνώρισε την Άγκυρα από κοντά¨ που πραγματοποιείται από το παράτημα της Batöb-Άγκυρας, φιλοξενήθηκαν μαθητές λυκείου από Κομοτηνή και Ξάνθη. ΟΙ μαθητές έφτασαν στην Άγκυρα την νύχτα της 28/4 και πέρασαν στο Ξενοδοχείο για ξεκούραση. Στις 29 Απριλίου έγινε επίσκεψη στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ.  Ακολούθως έγινε επίσκεψη στο Πολυτεχνείο Μέσης Ανατολής, όπου έγινε παρουσίαση του πανεπιστημίου. Ακολούθως οι νέοι διασκέδασαν σε εμπορικό κέντρο, και είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο.

 

Στις 30 Απριλίου έγινε παρουσίαση του πανεπιστημίου Γιλντιρίμ Βαγιαζίτ και έγινε επίσκεψη στην πανεπιστημιούπολη Εσέμπογά. Ακολούθως έγινε επίσκεψη στην κεντρική πανεπιστημιούπολη (Ταντογάν) του πανεπιστημίου Αγκύρας και εκεί έγινε παρουσίαση. Από εκεί οι μαθητές πέρασαν στο κάστρο της Άγκυρας, απόλαυσαν την υπέροχη ηλιόλουστη θέα  και μετά έκαναν μια βόλτα στο Χαμάμονου.

Παράρτημα  Άγκυρας  συλλόγου φοιτητών BATÖB
FACEBOOK  3/5/2019
Σχ: Ο σύλλογος αυτός αποτελείται από φοιτητές που ακτάγονται από την Θράκη και σπουδάζουν στην Τουρκία.  Φυσικά κάθε νοήμων καταλαβαίνει πως όλες αυτές τις δαπαάνες δεν τις έκανε αυτός ο σύλλογος φοιτητών. Αυτοί είναι απλά ο ¨φορέας υλοποίησης¨του σχεδίου αυτού. Οι σχεδιαστές και οι χρηματοδότες είναι στην τουρκική κυβέρνηση.
Previous Article

O Μάϊος δεν μπήκε καλά για τις Τ.Ε.Δ…

Next Article

Εκτέλεση στο Χακκάρι: Οι στρατιώτες τον πυροβόλησαν και εμπόδισαν το ασθενοφόρο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!