Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μπράβο στην νεολαία της Θράκης !

0 σχόλια Share:

 

¨Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη- Να κλείσει το τουρκικό προξενείο¨

Κάποιοι στην Δυτική Θράκη φανατίζουν τα νεανικά μυαλά ενάντια στην τουρκική κοινότητα!

Όπως σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, έτσι και στην Κομοτηνή, έγινε διαμαρτυρία για τα εγκαίνια του τζαμιού Αγιασοφία-Τσεμπίρ

Η πορεία διαμαρτυρίας που άρχισε μπροστά στο μνημείο-σπαθί που έγινε επί Χούντας, τερματίσθηκε στην αρχή του δρόμου όπου βρίσκεται το κτίριο του προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Οι διαδηλωτές τόσο κατά τις ομιλίες που έγιναν στο μνημείο-Σπαθί , όσο και κατά την διάρκεια της πορείας, φώναξαν συνθήματα υβριστικά και προσβλητικά κατά τη Τουρκίας και της τουρκικής κοινότητας που ζει στην Δυτική Θράκη.

Οι διαδηλωτές κραυγάζοντας ¨Έξω οι Τούρκοι από την Αγία Σοφία¨, ¨Που θα ανάψουμε κεριά-Μέσα στην Αγιά Σοφιά¨, ¨Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη¨ και ¨Να κλείσει το τουρκικό προξενείο¨, έφτασαν ως την αρχή του δρόμου που βρίσκεται το προξενείο και εκεί μπροστά στους αστυνομικούς που είχαν πάρει μέτρα συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, συνοδεία αστυνομικών κρέμασαν ένα κείμενο διαμαρτυρίας σε πανό μπροστά στο κτίριο του προξενείου.

Οι διαδηλωτές τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και φωνάζοντας συνθήματα διαλύθηκαν χωρίς επεισόδια.

Φανατίζουν τα μυαλά νέων !

Παράλληλα με τον σύλλογο αποστράτων αξιωματικών και τον σύλλογο Ποντίων εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή νέων. Το ότι οι διοργανωτές της πορείας αυτής, επέλεξαν νέα μυαλά της περιοχής, είναι ανησυχητικό.  Διότι στην περιοχή υπάρχει και μια τουρκική κοινότητα που ζει μαζί με τους Έλληνες. Αυτοί οι νέοι, αύριο το πρωί θα δούνε ο ένας τον άλλο και θα χαιρετιστούν.

Ενώ όμως η ειρήνη της περιοχής πρέπει να είναι εγγυημένη, ο φανατισμός ενάντια στην Τουρκία και στην τουρκική κοινότητα Δυτικής Θράκης από κάποια αμόρφωτα άτομα, πάλι θα βλάψει την περιοχή. Για αυτό μπορούν να είναι σίγουροι.

………………

“Türkler Trakya’dan Dışarı, Türk Konsolosluğu Kapansın”

24/7/2020

Σχ. : Στην πορεία δεν ήμασταν παρόντες λόγω αντικειμενικών δυσκολιών. Οφείλουμε όμως ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές. Διότι πέρα από αυτά που λέει ο τουρκόψυχος δημοσιογράφος και εμείς μάθαμε πως ήταν πολύ σημαντική η συμμετοχή της νεολαίας !

ΜΠΡΑΒΟ ! Αυτοί οι νέοι είναι η ελπίδα της Ελλάδας !

Previous Article

Διακομματική κοροϊδία της Θράκης

Next Article

¨Μαύρο κλάμα¨ συγκίνησης από τον αρθρογράφο της Γενί Σαφάκ στην Αγία Σοφία- Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *