Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Θρακικές λεπτομέρειες…(;)

No Comments Share:

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ήταν μια μοναδική ημέρα για τη Ροδόπη διότι την επισκέφτηκε ο ανώτατος πολιτειακός θεσμός ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος ανακυρήχθηκε επίτιμος δημότης σε περιφερειακό Δήμο αλλά και ξεναγήθηκε σε σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής συνοδευόμενος μάλιστα από την Υπουργό Πολιτισμού. Όπως ήταν λογικό τόσο σε επίπεδο θεσμικό τουλάχιστον θα έπρεπε να βρίσκονται παρόντες όλοι μα όλοι οι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες του Νομού.

Δεν ήταν όμως όλοι, ποιοί έλλειπαν οι δύο (!) από τους τέσσερις δημάρχους του Νομού. Και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους Δημάρχους Αρριανών και Ιάσμου! Οι εν λόγω δήμαρχοι προφανώς έδειξαν την προτίμησή τους, με το να παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις αλυτρωτικών συλλόγων και την ίδια ημέρα και ώρα της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας αυτοί να φωτογραφίζονται κάτω από τα πορτραίτα του Κεμάλ και του Ερντογάν!


Αν αυτό δεν αποτελλεί προσβολή προς το πρόσωπο του ανώτατου θεσμού της ελληνικής Δημοκρτίας, αν αυτό δεν είναι έμεση εκδήλωση προθέσεων από αυτούς, με το να αγνοούν προκλητικά την ελληνική πολιτειά τότε ποιά άλλη πρόκληση μπορούμε να περιμένουμε ώστε να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά μας ως κράτος, ως πολιτεία και ως λαός;
Και ποιά θα είναι η αντίδραση των τοπικών παραγόντων; Βουλευτών, περιφερειάρχη αλλά και του Υπουργείου Εσωτερικών; Πάλι θα βάλουν την πρόκληση κάτω από το χαλί και θα σφυρίζουν αδιάφορα;

Αυτά ως προβληματισμός για την Θράκη!

Αλλά ξέχασα έρχεται τσικνοπέμτη σουβλάκια και καρναβάλια!!!

Τι μας νοιάζουν όλα τα άλλα;

Σιτάλκης

Previous Article

Τσαβούσογλου : ¨Θα καθαρίσουμε όλους τους τρομοκράτες¨….

Next Article

ΗΠΑ : ¨Στεκόμαστε δίπλα στην σύμμαχο μας Τουρκία¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *