Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΑ σφραγίσουν λέει τα σύνορα στην Θράκη…

No Comments Share:

Η Ελλάδα σφραγίζει τα σύνορα στην Δυτική Θράκη

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στον αγώνα της Ελλάδας με το θέμα της μετανάστευσης, δήλωσε πως θα σφραγίσουν τα σύνορα στον Έβρο.

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης είπε πως θα ετοιμάσουν σχέδιο για την προστασία των ελληνοτουρκικών συνόρων : ¨Ο στόχος είναι κατ αρχήν να ελεγχθεί ο Έβρος γιατί τα χερσαία σύνορα είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν από τα θαλάσσια. Τι χρειάζεται γι αυτό; Χρειάζεται περισσότερος στρατός και αστυνομία στα σύνορα, χρειάζονται καλύτερα μέσα επιτήρησης – ήδη έχουν υποβληθεί προτάσεις για αγορά εξοπλισμού – χρειάζονται και άλλα αποτρεπτικά μέσα όπως φράχτες, μέσα περιπολίας, ελικόπτερα, πλωτά μέσα, χρειάζονται και κλειστοί χώρο όπου θα μεταφέρονται όσοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα¨.

Ο υπουργός είπε πως η χώρα δεν μπορεί να σηκώσει άλλο βάρος στο μεταναστευτικό και πρόσθεσε πως ¨Στη συνάντηση με τον κ. Ερντογάν η ελληνική πλευρά του επισήμανε ότι δεν υπήρξε εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν στην προηγούμενη συνάντηση στη Νέα Υόρκη με την Τουρκία να επιμένει «για τον παρά από την Ευρώπη»

https://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/21137-yunanistan-bati-trakya-daki-sinirlari-muhurluyor.html?fbclid=IwAR1hStpJVnLT4ZAdOI9VcKtkzk1nhZG3ZTQXb4qRATzNru5gaSt20uaQnmE

8/12/2019

Σχ. : Καλές οι δηλώσεις και οι πρoθέσεις του υπουργού, αλλά εμείς περιμένουμε τα έργα, διότι και ο υπουργός Γεωργιάδης πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει πως ¨σφραγίσαμε τα σύνορα¨, αλλά αυτό αποδείχθηκε όνειρο

Κι επειδή το απόλυτο σφράγισμα σε στεριά και θάλασσα είναι ανέφικτο, πρέπει να καταστήσουμε την χώρα μας ΑΠΩΘΗΤΙΚΗ για τους λαθρομετανάστες. Διότι όταν ξέρει  άλλος πως μόλις μπει θα δικαιούται επιδόματα, δωρεάν φοίτηση σε σχολείο για τα παιδιά του, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.α. , τότε σίγουρα θα βρει τρόπο να μπει….

Κόψτε τα αυτά και θα δείτε….

Previous Article

Διαφορές στις κυβερνήσεις…

Next Article

Αμερικανός πάστορας Μπράνσον: Τρομερή η κοινωνική πίεση σε βάρος των χριστιανών στην Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *