Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ¨ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ….

No Comments Share:

 

Ρατσιστική επίθεση έγινε σε τοίχο της ΤΕΞ
Επίθεση με βρισιές έγινε σε τοίχο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ)). Η επίθεση έγινε με βρισιά που γράφτηκε δίπλα στην κεντρική είσοδο της ΤΕΞ. Άγνωστο άτομο ή άτομα έγραψαν βρισιές στον τοίχο δίπλα στην κεντρική είσοδο της ΤΕΞ.
Που και που γίνονται τέτοιου είδους επιθέσεις στους τοίχους της ΤΕΞ. Σχετικά με την επίθεση αυτή σε σύντομη δήλωση που έκανε προς την εφημερίδα Μπιρλίκ ο πρόεδρος της ΤΕΞ ο Οζάν Αχμέτογλου, είπε τα εξής:

¨Αυτού του είδους οι ρατσιστικές κινήσεις φυσικά και μας θλίβουν¨

Που και που τέτοιου είδους προσβλητικά και υβριστικά συνθήματα γράφονται σε τοίχους του συλλόγου μας. Μάλιστα τα συνθήματα αυτά πυκνώνουν ή σπανίζουν ανάλογα με την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Αυτού του είδους οι ρατσιστικές κινήσεις που στοχοποιούν τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, φυσικά και μας θλίβουν. Αλλά ποτέ δεν μας αποθαρρύνουν στον δίκαιο αγώνα μας. Είναι ανάγκη όλοι να δούνε και να κατανοήσουν πως η τουρκική μειονότητα στην περιοχή δεν συνιστά απειλή αλλά πολιτιστικό πλούτο. Αυτό αποτελεί μια ανάγκη της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εμείς σεβόμαστε τους πάντες αλλά φυσικά προσδοκούμε τον ίδιο σεβασμό και σε εμάς. Στόχος μας δεν είναι η διάσπαση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο διαφορετικών θρησκειών στην περιοχή, το αντίθετο μάλιστα, είναι να ζούνε μέσα σε γαλήνη, ενότητα και ομοψυχία. Αυτό άλλωστε το δείχνουμε κάθε φορά στις εκδηλώσεις για τν πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας. Αυτού του είδους οι επιθέσεις θλίβουν την κοινωνία. Aλλά πιστεύω πως δεν θα τους περάσει¨  .

 http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14368-skece-tuerk-brl-duvarina-kuefuerlue-irkci-saldiri-yapildi.html

25/5/2018

Σχ: Αυτό θα πει η τρίχα να γίνεται τριχιά. Πήγε ο πιτσιρικάς έγραψε μια ανοησία στον τοίχο, που προφανώς δεν έχει σχέση με την ΤΕΞ και βγαίνουν τώρα αυτοί που ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την Άγκυρα και μιλάνε για ρατσιστική επίθεση κ.α. Αν τους ένοιαζε η αρμονική συμβίωση σε μια ώρα θα είχαν βάψει τον τοίχο και η υπόθεση θα τελείωνε, αλλά αν επιδιώκεις ακριβώς την περιχαράκωση του ¨κοπαδιού¨ σου, τότε κάνεις το αντίθετο…

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ S-400

Next Article

ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *