Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H TΕΞ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ…

No Comments Share:

Εφ. Μπιρλίκ 27-7-2011

ΤΟ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης κατά τη διάρκεια του νομικού αγώνα 28 ετών που συνεχίζει, πρόσθεσε ακόμη μια εκδήλωση σε αυτές που έχει παραβρεθεί. Μετά από πρόσκληση του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ, το φολκλορικό συγκρότημα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης υπό τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Χουσείν Μεχμέτ Ουστά και συνοδεία των χοροδιδασκάλων Χουσείν Αχμέτογλου και Τουλίν Χατζιχαλίλ, βρέθηκε στις 19 Ιουλίου στην Μελίτη.

Το φολκλορικό συγκρότημα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης έγινε δεκτό με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από την διοίκηση του συλλόγου. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κωστίδης και η διοίκηση δεν άφησαν ούτε μια στιγμή μόνους το φολκλορικό μας συγκρότημα, ενώ ο πρόεδρος του οικισμού της Μελίτης Παναγιώτης Αναστασιάδης εξέφρασε την μεγάλη υπερηφάνεια που αισθάνθηκαν για αυτή τη φιλοξενία.

Η περίπου 20 λεπτών επίδειξη του φολκλορικού συγκροτήματος της ΤΕΞ κέρδισε τον θαυμασμό του πλήθους των ανθρώπων που ήταν εκεί, που χειροκρότησαν όρθιοι.

Τέλος ο πρόεδρος του Πνευματικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μελίτης Γιώργος Κωστίδης ευχήθηκε αυτή η σημαντική συνεργασία να συνεχιστεί.

 

Previous Article

ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΙΖΤΟΥΖΟΥ

Next Article

O ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *