Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

0 σχόλια Share:

Ιστοσελίδα της ¨Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης¨ 22-6-2011

Εορτασμός ¨Μέρας του Πατέρα¨ από την Τουρκική Ένωση Ξάνθης

 

Η ετησίως εορταζόμενη από τον τομέα γυναικών της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης ¨Μέρα του πατέρα¨, πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 19 Ιουνίου στην αίθουσα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ).

Στην παραδοσιακή πλέον αυτή γιορτή της ¨Μέρας του Πατέρα¨ μετείχαν ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά και μέλη του Δ.Σ., ο πρόξενος της T.C στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ο υποπρόξενος Μουράτ Σεζγκίν, ο σύμβουλος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Τουρκές Χατζημεμίς, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας Ζιραάτ Ομέρ Τσαγί, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιχάτ Οσμάνογλου, οι τέως πρόεδροι της ΤΕΞ Μεχμέτ Χατζιχαλίλ και Ριζά Κιρλιντοκμέ και πολλοί ομογενείς.

Την εναρκτήρια ομιλία στη εκδήλωση έκανε η πρόεδρος του τομέα γυναικών της ΤΕΞ κυρία Τουλίν Μουσταφάογλου, και στη συνέχεια χαιρέτισε τους καλεσμένους ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά. Μετέπειτα έκανε μια σύντομη ομιλία ο πρόξενος της T.C στην Κομοτηνή κύριος Μουσταφά Σάρνιτς. Μετά τις ομιλίες δόθηκαν διάφορα δώρα στα παιδιά που απήγγειλαν ποιήματα για την ¨Μέρα του πατέρα¨. Η βραδιά περατώθηκε με συζητήσεις γύρω από τον μπουφέ με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Τομέα Γυναικών της ΤΕΞ.

 

 

 

Previous Article

ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ !

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elit. porta. dapibus mattis vulputate, efficitur. Praesent dolor fringilla venenatis ipsum