Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ DEB

0 σχόλια Share:

Επίσκεψη της ΤΕΞ στα γραφεία του DEB Ξάνθης

144754046764202

Μέλη του Δ.Σ. και του Ελεγκτικού Συμβούλιου της ΤΕΞ επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB Ξάνθης.

Την Τετάρτη 14/11/2015 στην επίσκεψη, τον πρόεδρο της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά και την ηγεσία του συλλόγου, τους υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του DEB και κομματικός υπεύθυνος Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και άλλα κομματικά στελέχη.

Στην επίσκεψη πήρε τον λόγο ο Οζάν Αχμέτογλου και ενημέρωσε σχετικά με τις εργασίες του DEB. Ο Οζάν Αχμέτογλου είπε πως ο συνεχιζόμενος νομικός αγώνας της ΤΕΞ έχει μεγάλη σημασία για όλη την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και ότι ο αγώνας αυτός πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Ο Αχμέτογλου είπε πως η ΤΕΞ έχει σημαντικό ρόλο στην συντήρηση και εξέλιξη της τουρκικής κουλτούρας στην δυτική Θράκη και ότι η μη εφαρμογή των σχετικών με την ΤΕΞ αποφάσεων του ΕΔΑΔ, αποτελεί μια απώλεια για την δημοκρατίας της Ελλάδας.

Ο Οζάν Αχμέτογλου ανέφερε πως η ΤΕΞ από πλευράς παρελθόντος και αποστολής είναι ένας πολύ σημαντικός φορέας, είπε πως το κόμμα DEB πάντοτε υποστηρίζει αυτόν τον δίκαιο αγώνα, ότι πάντα είναι έτοιμοι για συνεργασίες και ευχαρίστησε την ηγεσία της ΤΕΞ για την επίσκεψη.

Έπειτα μίλησε ο πρόεδρος της ΤΕΞ δικηγόρος; Αχμέτ Καρά, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη στο DEB, ενώ σχολίασε και σχετικά με την τελευταία κατάσταση του νομικού αγώνα που διεξάγει η ΤΕΞ.

……………….
http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=3927
15/11/2015

Previous Article

ΘΑΡΑΛΛΕΑ ΠΕΝΑ

Next Article

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΙΔΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *