Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TOΥΡΚΟΨΥΧΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

No Comments Share:

Πρωταθλήτρια η Κεντητή στο τουρνουά ποδοσφαίρου Κάτω των 21 της Τ.Ε.Ξ.

b15a4671faf6c4b60330e61964272471_XL (1)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου το τουρνουά ποδοσφαίρου της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης στο οποίο πήραν μέρος 12 ομάδες από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ξάνθης. Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες Κοτύλη, Κιμμέρια, Σμίνθη, Εχίνος, Πούρναλικ 1,  Πούρναλικ 2 , Γιαλιστερό, Παλαιό Κατράμιο, Φίλια, Κύρνος, Κεντητή και Χρύσα.

………………

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων ομογενών μας για τα ματς που παιχτήκαν στην μέρα αυτή. Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τον τελικό ήταν ο πρόξενος Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας κύριος Αλή Ριζά ΑΚΙΝΤΖΙ με την αξιότιμη κύρια σύζυγο του Χουλιά Ακιντζί, οι κύριοι υποπρόξενοι του προξενείου Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας Ουφούκ ΓΚΙΟΖΑΪΝΤΙΝ και Ιρφάν ΤΣΕΤΙΝ, ο πρόεδρος της BTTADK και Ενάρετος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ ΜΕΤΕ, ο βουλευτής Ξάνθης κύριος Χουσείν ΖΕΙΜΠΕΚ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ ΚΑΜΠΖΑ και ο διευθυντής του υποκαταστήματος Ξάνθης της τράπεζας Ziraat κύριος Μουσταφά ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΟΥΤ.

Στο τέλος του τουρνουά τα κύπελλα fair play έδωσε ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ ΚΑΜΠΖΑ, τα μετάλια στην δεύτερη ομάδα έδωσαν οι  Αχμέτ ΜΕΤΕ-πρόεδρος της BTTADK και μουφτής Ξάνθης και ο βουλευτής Χουσεΐν ΖΕΙΜΠΕΚ, ενώ τα μετάλλια και το κύπελλα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντητής έδωσε ο πρόξενος Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας κύριος Αλή Ριζά ΑΚΙΝΤΖΙ. Μετάλλια δόθηκαν επίσης σε όλους τους ποδοσφαιριστές που μετείχαν στο τουρνουά.

Τέλος ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης ευχαρίστησε και έδωσε από μια πλακέτα στους σπόνσορες του τουρνουά, καφέ MONUMENTO, Yeşil Yayla, ΧΑΤΖΗ TRAVELTIME, στους διαιτητές Τζαφέρ Κιγιτζί, Μουράτ Καρά, Σεϊχάν Μολλά, Ογούν Εμίνογλου και Ιρφάν Οτουζμπίρ, στους εθελοντές γιατρούς Ριντβάν Καμπά, Χαϊρετίν Καρά Αλή, Νετζατί Νετζατί και στους φυσιοθεραπευτές Γιουξέλ Αχμέτογλου και Αχμέτ Τσιτάκ.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί   17/6/2015

Previous Article

ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ

Next Article

MNHMH ΜΠΕΡΚΙΝ ΕΛΒΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *