Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Τ.Ε.Ξ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

1

O πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Κουρτ δίνει στον νυν πρόεδρο του κόμματος ΒΒΡ ένα κάδρο από συνάντηση του πρώην προέδρου του ιδίου κόμματος  Μουχσίν Γιαζιτζίογλου με τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

2

Πρόεδρος Κουρτ-Δυτικοθρακιώτης βουλευής Σμύρνης Χακάν Τσαβούσογλου και ο συντονιστής αθλητισμού της Τ.Ε.Ξ.  Χουσείν Μεχμέτ Ουστά.

3

4

5

Οι τρεις παραπάνω φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη στο μαυσωλείο του Κεμάλ στην Άγκυρα.

6

συνάντηση με τον δήμαρχο του Κετσίορεν Μουσταφά Ακ, στον οποίον χάρισαν το πορτραίτο του ! Τώρα αν αυτό είναι για πάνω από το τζάκι ή για μέσα στο τζάκι, θα σας γελάσω…

7

Με τον ηγέτη του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

8

Από την εκδήλωση με θέμα την δυτική Θράκη που έγινε στην Άγκυρα. Δεξιά δίπλα στον πρόεδρο της ΤΕΞ είναι ο Ρετζέπ Πατσαμάν-υπάλληλος της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων, που έλκει την καταγωγή του από την ελληνική Θράκη.

9

10

Οι δύο παραπάνω φωτογραφίες είναι  από την συνάντηση που είχε η επιτροπή της ΤΕΞ στο κτίριο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων με τον αντιπρόεδρο Μπεκίρ Μποζντάγ.

11

 

13

Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη στον αρχιφασίστα της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο κύριος Αλή Σαλίχ Ογλού-στελεχος του DEB Ξάνθης-  φορά την γνωστή ωραία γραβάτα με τον Κεμάλ.

Previous Article

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

Next Article

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ¨ΤΕΞ¨ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *