Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Τ.Ε.Ξ.

0 σχόλια Share:

Επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης

Μέλη του Δ.Σ. και του Ελεγκτικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) στις 4 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Οι διοικούντες του BTAYTD έγιναν δεκτοί από τους διοικούντες της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Ο πρόεδρος Αχμέτ Καρά εξέφρασε την χαρά του για την φιλοξενία της διοίκησης του BTAYTD και είπε :

¨ Επιθυμώ καταρχήν να σας συγχαρώ έναν-έναν. Σε μια δύσκολη περίοδο με πολλές αδυναμίες, αναλάβατε ένα σημαντικό καθήκον. Προσωπικά πιστεύω πως το δύσκολο καθήκον που αναλάβατε θα το περατώσετε με επιτυχία μέχρι τέλους. Επιθυμώ να αναφέρω πως ελπίζω η συνεργασία ανάμεσα στους συλλόγους να συνεχιστεί, και αυτή την περίοδο στήνοντας μια καλύτερη επικοινωνία μαζί σας είμαστε έτοιμοι σε νέες διοργανώσεις κάνοντας ότι είναι δυνατόν. Τέλος επιτρέψτε μου μια ταπεινή συμβουλή, να είστε ανοιχτοί στις απόψεις αλλά τις αποφάσεις να τις παίρνετε εσείς. Έτσι θα κερδίζετε σε σεβασμό και σε αξιοπιστία¨.

Αργότερα παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του BTAYTD Ερκάν Ρουσέν χρησιμοποίησε τα εξής λόγια : Σας ευχαριστώ εκ μέρους της ομάδας μου για τον χρόνο που μας αφιερώστε. Ξέρουμε ως ομάδα ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ο χρόνος μας είναι περιορισμένος αλλά πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες. Επιθυμούμε σύλλογοι και οργανώσεις να δώσουμε τα χέρια ώστε να πετύχουμε σπουδαία πράματα. Τα σχέδια μας είναι πολλά και εμείς θα καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να επιτύχουμε το μάξιμουμ¨.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 6-2-2012 

Previous Article

ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Next Article

ΧΑΡΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΤΑΦΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *