Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ -ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

No Comments Share:

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση σε χωριό

145313833868421

Το πρόσφατα ιδρυθέν Ινστιτούτο Γεωργίας – Κτηνοτροφίας στο χωριό Φιλύρα και ο Τομέας Γεωργίας-Κτηνοτροφίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD), οργάνωσαν την Κυριακή 17 Ιανουαρίου μια συγκέντρωση-ενημέρωση σχετικά με τον καπνό και την κτηνοτροφία.
Στην συνάντηση που έγινε στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου Αρριανών, μετείχαν ομογενείς από τα γύρω χωριά. Στην συνάντηση αυτή μετείχαν επίσης ο δήμαρχος Ριντβάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού καπνοπαραγωγών Εσάτ Χουσείν και δημοτικοί σύμβουλοι.
Στην εκδήλωση αυτή μετείχαν ως ομιλητές οι γεωπόνοι Μπουλέντ Σαλίχ, Καντίρ Χουσείν και Ισμαήλ Μαχμούτ και ο κτηνίατρος Ισμαήλ Μολλά Αχμέτ.


Ο δήμαρχος Ριντβάν Αχμέτ ευχήθηκε το πρόσφατα ιδρυθέν Ινστιτούτο να έχει επιτυχίες και πρόσθεσε πως είναι έτοιμοι ως δήμος να παράσχουν στήριξη σε κάθε θέμα.
Ο γεωπόνος Μπουλέντ Σαλίχ ενημέρωσε σχετικά με το πρόσφατα ιδρυθέν ινστιτούτο. Ο Σαλίχ ανέφερε πως το ινστιτούτο θα προσπαθήσει να συμβάλει επιστημονικά και τεχνικά σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης που αφορούν την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο Σαλίχ περιέγραψε πως θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο.
…………………………….
http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1206
18/1/2016

Σχ : Πάντως αν αφαιρέσεις τους δημοτικούς συμβούλους, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η συμετοχή ήταν τραγική…

Αλήθεια επιτρέπεται να ρωτήσω ¨ποιος πληρώνει τα έξοδα για τα σεμινάρια αυτά ;¨, ή κάτι τέτοιο με καθιστά εθνικιστή, αντισημίτη και ρατσιστή ;  Α ναι και ομοφοβικό !

Previous Article

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ !

Next Article

ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *