Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εφημερίδα Μπιρλίκ: ¨H ιστοσελίδα ¨Τουρκικά Νέα¨ τα γράφει και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εφαρμόζει¨!!

No Comments Share:

H ιστοσελίδα ¨Τουρκικά Νέα¨ τα γράφει και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εφαρμόζει

dim mes1

Στην Δυτική Θράκη η ιστοσελίδα ¨Τουρκικά Νέα¨ γράφει και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, χωρίς να ερευνά και να ψάχνει, χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, τα εφαρμόζει κατά γράμμα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Σχ: Επιτέλους το έκλεισαν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εκεί τζαμί. Τώρα πρέπει να ακολουθήσει και το επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΟ μεστζίτ του συλλόγου μουσουλμάνων Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη.

Όποιος θέλει να ασκεί τα λατρευτικά του καθήκοντα να το κάνει σε έναν ΝΟΜΙΜΟ χώρο. Να βγάζει άδεια, να εγκρίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μετά ας λατρεύει όποιον Θεό θέλει.

Στην Δυτική Θράκη η ιστοσελίδα ¨Τουρκικά Νέα¨ γράφει και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, χωρίς να ερευνά και να ψάχνει, χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, τα εφαρμόζει κατά γράμμα.

ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛAΧ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΖΑΜΙ ;

dim mes 2

ΝΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ

Δεν λένε να κοπούν στην Δυτική Θράκη τα αλλεπάλληλα αρνητικά περιστατικά των τελευταίων ετών σε βάρος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Οι  επιθέσεις και οι αρνητικές πρακτικές άρχισαν με την εκπαίδευση και έφτασαν στους χώρους όπου γίνονται οι προσευχές. Ποιος ξέρει τι ακόμη θα ¨στοχοποιηθεί¨και τι άλλο ακόμη θα κλείσουν. Μαζί θα δούμε σε τι άλλο δικό μας θα βάλουν κλειδαριά. Τον χώρο εντός του συλλόγου που οι ίδιοι οι διοικούντες του συλλόγου τον μετατρέπουν σε χώρο τέλεσης προσευχών και για να γίνεται ναμάζι τις Παρασκευές, μετά από τις διαστρεβλωμένες ειδήσεις που δημοσιεύουν ελληνικές εφημερίδες περί τζαμιού, οι ελληνικές αρχές επεμβαίνουν και έναν-έναν τους κλείνουν. .Και μάλιστα αυτό συμβαίνει την ώρα που οι εντός των συλλόγων αυτοί χώροι προσευχής δεν έχουν καμία σχέση με τζαμί. Μόλις ο ελληνικός τύπος γράψει και το ονομάσει τζαμί, το κράτος αμέσως επεμβαίνει, δεν αναγνωρίζει την δυνατότητα να γίνονται εκεί προσευχές και πατά και μια σφραγίδα κλεισίματος στην πόρτα.

Το ειδησεογραφικό πόρταλ ¨Τουρκικά Νέα¨ που συνεχώς και ανηλεώς ασχολείται με τους επικεφαλής των φορέων και οργανώσεων και με τον αγώνα διεκδίκησης δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, η ιστοσελίδα αυτή που ενίοτε φτάνει στο να στοχοποιεί άτομα, φορείς και οργανώσεις, σχετικά με αυτό το μέτρο στο Διδυμότειχο, έθεσε μια περίεργη επικεφαλίδα. Στο σχετικό κείμενο έβαλε ως επικεφαλίδα το ¨Κλείσιμο –επιτέλους- του παράνομου τζαμιού στο Διδυμότειχο. Μάλιστα η ιστοσελίδα ¨Τουρκικά Νέα¨ δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά σχολίασε κιόλας γράφοντας πως ¨Επιτέλους το έκλεισαν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εκεί τζαμί. Τώρα πρέπει να ακολουθήσει και το επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΟ μεστζίτ  του συλλόγου μουσουλμάνων Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει να ασκεί τα λατρευτικά του καθήκοντα να το κάνει σε έναν ΝΟΜΙΜΟ χώρο. Να βγάζει άδεια, να εγκρίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μετά ας λατρεύει όποιον Θεό θέλει¨ μη διστάζοντας να στοχοποιήσει τον χώρο λατρείας που με δικές τους δυνατότητες έστησαν οι ομογενείς μας στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΙ

Στο Διδυμότειχο ο εντός του συλλόγου χώρος που είχε στρωθεί με χαλιά ως χώρος προσευχής, έκλεισε από την αστυνομία με την δικαιολογία πως ήταν τζαμί. Όπως είναι γνωστό τις περασμένες μέρες στην Αλεξάνδρεια της Ημαθείας, χώρος προσευχής εντός συλλόγου που είχαν στήσει Τούρκοι που ζούνε εκεί, έκλεισε ως παράνομο τζαμί με εντολή από την αστυνομία.

Μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: ¨ Το κλείσιμο του μεστζίτ μας, μας λύπησε πολύ. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα. Εμείς εδώ διδάσκαμε το Κοράνι στα παιδιά μας.  Κάναμε τις προσευχές μας τις Παρασκευές. Ας μας δείξουν ένα μέρος, έστω και αν είναι εκκλησία, να κάνουμε εκεί τις προσευχές μας, επιθυμούμε να κάνουμε το ναμάζι μας¨.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12597-tourkka-nea-stes-yaziyor-cpras-kammenos-huekuemet-uyguluyor.html

15/3/2017

Σχ: Τα μεστζίτ είναι χώροι λατρείας, όπως ακριβώς είναι και τα παρεκκλήσια για εμάς τους χριστιανούς. Και όταν μάλιστα υπάρχουν και διορισμένοι ιμάμηδες που σε μόνιμη βάση και τακτικά πάνε εκεί και τελούν τις προσευχές, τότε φυσικά και είναι ένας τυπικός χώρος λατρείας. Και πρέπει να βγει ΑΔΕΙΑ.

Όσο για το ότι εμείς τα γράφουμε και ¨Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου¨ τα εφαρμόζει¨, λοιπόν ναι ομολογούμε ! Οι Τσίπρας και Καμμένος είναι οι αχυράνθρωποι μας !!!

Previous Article

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ZIRAAT-ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *