Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

No Comments Share:

ΕΔΩ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ: ΕΚΛΟΓΕΣ…ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ… ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ

…………………….

Από τους περισσότερους από 5.000 αποφοίτους πανεπιστημίου στην Δυτική μας Θράκη, εξ αυτών οι 2.000 είναι μέλη στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Στις εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, σε αυτόν μας τον σύλλογο, ψήφισαν περίπου 150 άτομα.

Θα έλεγα πως αυτοί που έφεραν σε αυτή την κατάσταση αυτόν τον εκλεκτό μας σύλλογο ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ αλλά…επειδή δεν διαθέτουν τέτοιο συναίσθημα, λέω ΚΡΙΜΑ.
Να μην παρεξηγηθώ… Η φράση μου ¨ΚΡΙΜΑ¨πάει στα μέλη του συλλόγου. Είμαι ένας εξ αυτών που γνωρίζουν πως ιδρύθηκε αυτός ο σύλλογος. Και λέω ΚΡΙΜΑ επειδή δεν είπα ένα ¨ΣΤΟΠ-ΦΤΑΝΕΙ¨ σε αυτούς που κατάντησαν έτσι τον σύλλογο μας αυτό.

Τα τελευταία 15-20 χρόνια στους μειονοτικούς συλλόγους μας γίνονται δήθεν εκλογές.
Κομπασμοί.

Από μήνες πριν άλλοι έχουν αποφασίσει το ποιοι  ¨ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ¨ και τα μέλη των συλλόγων πηγαίνουν υπάκουα  και ψηφίζουν αυτά τα καθορισμένα άτομα.

Καθώς αυτό το σύστημα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, τα μέλη μπούχτησαν πια από την συμμετοχή τους σε αυτή την ΠΑΡΩΔΙΑ και άρχισαν να μην μετέχουν στις συνελεύσεις των συλλόγων.
Θυμηθείτε τα κείμενα μας των προηγούμενων ετών

Και το αποτέλεσμα είναι: Στην συνέλευση ενός συλλόγου με 2000 μέλη μετέχουν 120 άτομα. Ο αριθμός των υποψηφίων ήταν 7+3=10

30 επίσης άτομα όντας ¨επίσημοι¨ , λόγω αυτής τους της ιδιότητας, αισθάνθηκαν την ανάγκη να μετάσχουν κι αυτοί (όπως και επειδή ασχολούνται με την πολιτική) και έτσι ο αριθμός των συμμετεχόντων έγινε 150.

………………..

Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ

http://www.trakyaninsesi.com/kose-yazisi/650/burasi-bati-trakya-secimler-sozde-secimler-sozde-secimli-tayinler-tayinli-sozde-secimler.html

1/2/2019

Σχ: Στις φετινές εκλογές αυτού του συλλόγου υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό που επιβεβαιώνει απόλυτα τα παραπάνω γραφόμενα. Πριν από την εκλογική διαδικασία ανέβηκε στο βήμα γνωστός πολιτευτής δικηγόρος ο οποίος αφού είπε αυτά που ήθελε να πει, στο τέλος της ομιλίας του, κάνοντας χιούμορ είπε πως ¨Ήρθαμε σήμερα εδώ για να ψηφίσουμε για πρόεδρο τον Χουσείν¨ !  Προφανώς όλοι ήξεραν πως ο Χουσείν Μπαλτατζή που εξελέγη ήταν ο ¨εκλεκτός¨  και ο δικηγόρος έκανε πλάκα με αυτή την κατάσταση…

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑ ΣΑΜΠΙΧΑ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ

Next Article

4 TO ΠΡΩΙ ΕΤΟΣ 1776

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *