Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΤΣ

No Comments Share:

Πριν από την σφαγή του Σούρουτς οι κάμερες κυκλοφορίας έκλεισαν ¨προσεκτικά¨

suruc-2

Στην αναφορά που ετοιμάστηκε από οικογένειες των 33 θανόντων της σφαγής του Σούρουτς και παραδόθηκε στα κόμματα CHP και HDP.
…………………
Σύμφωνα με το κείμενο του Φιρατ Κοζόκ από την Τζουμχουριέτ, στην αναφορά καταγράφεται πως πριν από την έκρηξη, ένα άτομο ήρθε με την μηχανή του και με το κεφάλι του έδειξε την ομάδα των ατόμων, ενώ μετά από την έκρηξη το άτομο αυτό συνελήφθη από τον κόσμο και παραδόθηκε στην αστυνομία. Αναφέρεται μάλιστα πως η αστυνομία πήρε αυτό το άτομο από το πολιτιστικό κέντρο, του άλλαξε ρούχα, τον ξύρισε και ακολούθως τον άφησε ελεύθερο.
Στην αναφορά καταγράφεται επίσης πως η χρηματική βοήθεια που μετέφεραν οι δολοφονηθέντες για το Κομπάνι, κρατήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σανλιούρφας.


Επίσης τονίζεται πως ενώ συνήθως στην λεωφόρο που βρίσκεται το πολιτιστικό κέντρο (στο οποίο έγινε η έκρηξη) βρίσκεται αστυνομικό όχημα τύπου ΤΟΜΑ, εκείνη την μέρα δεν υπήρχε και ότι οι κάμερες κυκλοφορίας που βλέπουν προς το πολιτιστικό κέντρο δεν λειτουργούσαν.
Στην αναφορά επίσης αναφέρεται πως ¨Τρεις μέρες πριν από το περιστατικό, άτομα που φέρεται να ήταν αστυνομικοί έκλεισαν όλες τις κάμερες που έβλεπαν προς τον σταθμό των λεωφορείων, χωρίς ούτε οι υπάλληλοι του σταθμού να ξέρουν τον λόγο¨
http://haber.sol.org.tr/turkiye/suruc-katliami-oncesinde-mobese-kameralari-itinayla-kapatilmis-139710
17/12/2015
Σχ : Προφανώς πρόκειται για μια ακόμη ομαδική ΣΦΑΓΗ του τουρκικού κράτους σε βάρος των Κούρδων νεολαίων που πήγαιναν εκείνη την μέρα να βοηθήσουν υλικά τους αγωνιζόμενους στο Κομπάνι αδερφούς τους.
Πραγματικά σκέφτεται κανείς αν αυτά τα κάνουν μέσα στην χώρα τους αναλογιστείτε πόσο αδίστακτοι θα είναι σε μια γειτονική χώρα..
Τι καταστροφές στα γραφεία του DEB και τι κλέψιμο του αυτοκινήτου…
Αυτοί (με βάση αυτά που γίνονται)αν κρίνουν πως έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους, είναι ικανοί και να ¨θυσιάσουν¨ κάποιο από τα πιόνια τους στην ελληνική Θράκη, να γράψουν μετά στους τοίχους π.χ. ¨Χρυσή Αυγή¨ ή ¨Φρουροί της Θράκης¨ και μετά άντε εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας…
Άλλωστε τα έχουν κάνει στην Κύπρο αυτά…
Για αυτό τον λόγο είναι επιτακτική η ανάγκη με απόλυτα νόμιμους τρόπους να ξεδοντιαστεί το παρακράτος που έχει στήσει στην Θράκη η ΜΙΤ.
Αλλιώς…

Δείτε π.χ. τι έκαναν οι υπάνθρωποι του ΑΚΡ στο Σούρουτς….

Στο πρώτο βίντεο είναι η έκρηξη και στο δεύτερο τα …αποτελέσματα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sxVmZ1PDXQk

Previous Article

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Next Article

O ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *