Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τι να φταίει η βουλή, τι να φταίνε οι εκπρόσωποι, έρημοι κι απρόσωποι…

0 σχόλια Share:

 

Π. Καλοδημιδης

Ε. Στυλιανίδης στον Δίαυλο : Δύο φορές, απο λανθασμένες εκτιμήσεις ο νομός έμεινε χωρίς εκπρόσωπο και η Ν.Δ. έμεινε χωρίς εκπρόσωπο. Εγώ λέω σε αυτούς που δεν θέλουν να μείνει η περιοχή χωρίς εκπρόσωπο. Θα πρέπει να σκεφτούν ότι δε πρέπει να ψηφίσουν χαλαρά. Δλδ αυτή τη στιγμή στη ΝΔ φαίνεται πως οι βασικοί ισχυροί πόλοι είμαστε ο Κατραντζή Μουσταφά και εγώ. Αν θέλουν οι συμπολίτες μου νάμαι εγώ, δεν πρέπει να σκορπίσουν την ψήφο τους. Αν θέλουν να είναι ο Κατραντζή σεβαστό. (βιντεο στο 23”)

Τι έχουμε εδώ λοιπόν.
Ο κ. Στυλιανίδης έχει δίκιο σε όλα όσα λέει στην κ. Αμπατζή. Ο νομός έμεινε χωρίς εκπροσώπηση, όντως κάποιοι βουλευτές δεν είχαν στην πρώτη θέση της ατζέντας τους τα αιτήματα ΟΛΩΝ των Ροδοπαίων συμπολιτών μας. Όπως γνωρίζουμε η Ροδόπη δεν είχε ούτε έναν Ν.Δημοκράτη και ούτε έναν εκπρόσωπο των πλειονοτικών- χριστιανών.
Αυτό όμως που δεν μας λέει ο Ροδοπίτης και άξιος εκπρόσωπος της Ροδόπης στην Βουλή κ. Στυλιανίδης, είναι που οφείλεται αυτό το φαινόμενο. Γιατί ας πούμε ο κ. Κατραντζή “δεν θα εκπροσωπήσει επαρκώς” την Θράκη?
Επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να το αναλύσει θα το κάνουμε εμείς, περιγραφικά.
Ο Μουσταφά Κατραντζή είναι μέλος της ΠΕΚΕΜ. Γνωστό όργανο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στη Θράκη. Η ΠΕΚΕΜ βρωμίζει με ψευδείς καταγγελίες περί καταπάτησης των δικαιωμάτων της μειονότητας σε κάθε ευκαιρία την Ελλάδα στα διεθνή φόρα που συμμετέχει.
Ο Μουσταφά Κατραντζή πήρε την ευλογία του ψευτομουφτή Κομοτηνής για την υποψηφιότητά του με την Ν.Δ. με την αντίστοιχη φωτογραφία και είναι Δ Ε Δ Ο Μ Ε Ν Ο πως η δεξαμενή που θα τον στηρίξει μονοκούκι, είναι οι ψηφοφόροι του ΚΙΕΦ που θα πάνε στη Ν.Δ. και που ελέγχονται απο το τουρκικό ΥΠΕΞ. Αυτή είναι και ή εύλογη ανησυχία του κ. Στυλιανίδη, αλλά ΟΧΙ της Νέας Δημοκρατίας.
Στη Νέα Δημοκρατία το μόνο που έχει ενδιαφέρον απο την Ροδοπίτικη αρένα είναι πόσοι ψήφοι θάρθουν στο κόμμα. Αν θάναι ο Στυλιανίδης ή ο Κατραντζή στα έδρανα, είναι αδιάφορο.
Το ερώτημα που θάπρεπε να μας απαντήσει ο κ. Στυλιανίδης (εφόσον μας εκπροσωπεί πρός το παρόν στη Ν.Δ. ) είναι ποιές ενέργειες έκανε ο ίδιος στα όργανα του κόμματος για να μην έχουμε έναν τόσο απροκάλυπτα φιλότουρκο υποψήφιο στη Ν.Δ. της Ροδόπης και μάλιστα απέναντί του. Εφόσον φιλοδοξεί να μας εκπροσωπήσει όπως μας αξίζει στην εθνική αντιπροσωπεία δεν θα πρεπε να ξεκινήσει απο την οικογένειά του. Απο τον κ. Μητσοτάκη. Να του εξηγήσει και να βάλουν στη θέση του κ. Κατραντζή έναν μειονοτικό που δεν εχθρεύεται τόσο απροκάλυπτα την Ελλάδα. Έναν μειονοτικό που καταλαβαίνει και εκτιμά την πραγματική θέση της μειονότητας στην Θράκη, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει πολλά θετικά πολιτικά βήματα για όλη τη Ροδόπη.
Γιατί δεν το κάνει όμως? Γιατί ο κ. Κατραντζή θα φέρει όλη τη δεξαμενή ψήφων του ΚΙΕΦ στον τορβά της Ν.Δ.
Δηλαδή το παιχνίδι της εκπροσώπησης της Ροδόπης μας έχει ήδη χαθεί στη Ν.Δ., το κόμμα του κ. Στυλιανίδη, εφόσον το ίδιο το κόμμα υποτάσσετε σε υπονομευτές της Θρακικής ειρήνης για κάποιους ψήφους.
Ο κ. Στυλιανίδης μας καλεί σε συσπείρωση, για να τον εκλέξουμε κόντρα στις μειονοτικές ψήφους του ΚΙΕΦ που θέλουν να βγάλουν τον εκλεκτό της Άγκυρας…αλλά ε δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος στο κόμμα του, θέλει να το κάνουμε εμείς στο παραβάν.

Live

Η Maria Abatzi φιλοξενεί στις "Σελίδες Ραδιοφώνου" ζωντανά τον Evripidis Stylianidis- Ευριπίδης Στυλιανίδης , πρώην υπουργό και εκ νέο Υποψήφιο Βουλευτή Ροδόπης με το κόμα της " ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ". #diavlos924 #ekloges2019 #komotini #rodopi

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Previous Article

Νέα αμερικανική προειδοποίηση για τους S-400

Next Article

Τον κατήγγειλαν γιατί τις ξεγέλασε !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

leo venenatis, libero. nunc id lectus felis adipiscing libero mattis